چهره های ماندگار منطقه
شایسته سالاری در تربیت بدنی اوز به ریاست
سید یوسف حسینی فرزند سید اسحاق از سادات معتبر و محترم قلات
مدت ها بود منتظر فرصتی بودیم تا با مسئولین تربیت بدنی اوز مصاحبه ای داشته باشیم . این امر در مدیران دوره های قبلی به دلیل کوتاه بودن دوره ی ریاستشان میسر نشد . تا اینکه پس از یک سال از حضور آقای حسینی به عنوان ریاست محترم این بخش مهم گذشت و به دفتر ایشان رفتیم و با لطف و مرحمتشان پیشنهاد وبلاگ مربوطی را پذیرفتند که از این بابت سپاسگزارایشان و همکارانشان هستیم .
ضمن عرض سلام و خدا قوت لطفآ برای بازدید کنندگان وبلاگ مربوطی خودتان را معرفی بفرمایید .
بنده هم سلام عرض می کنم خدمت بازدیدکنندگان وبلاگ مربوطی – سید یوسف حسینی فرزند سید اسحاق از روستای قلات – متولد 20/1/1348دارای مدرک فوق دیپلم تربیت بدنی از دانشگاه نجف آباد با بیست و چهار سال سابقه در آموزش و پرورش در منطقه اوز و آلان هم بیش از یک سال است که سه روزی را که در مدرسه مشغول نیستم را اختصاص داده ام به امورات تربیت بدنی اوز و در صدد مآمور به تربیت بدنی یا انتقال کامل از آموزش و پرورش به تربیت بدنی هستم .
لطفا از برنامه هایی که در این یک سال انجام گرفته توضیح بدهید .
بعد از بازنشستگی آقای عبدالحمید پیشداد ، سه نفر دیگر از شهرستان های مختلف در سه دوره ی کوتاه مدت ریاست تربیت بدنی اوز را عهده دار شدند و دوره ی مسئولیت این بزرگواران کوتاه مدت بوده است . بنده پس از قبول این مسئولیت اولین جلسه را در مسجد ورزشگاه اوزجوان با حضور خیرین ، معتمدین ، پیشکسوتان و ورزشکاران تشکیل دادیم و چشم اندازی از برنامه ها و پیشنهاداتم را مطرح نمودم .
به صورت کلی طرح ها و برنامه های مهمی که در این یک سال انجام گرفته توانستیم اعتماد مردم و افکار عمومی را مجددا جلب نماییم . بخش های آسیب دیده ی تربیت بدنی را ترمیم و بدهی های تربیت بدنی ( حدودآ هفده میلیون تومان ) را با کمک خیرین ( پنج میلیون تومان آقای حاج عبدالله زمین پیما – پنج میلیون تومان آقای محمد نامی پنج میلیون تومان آقای مسعود زمین پیما و دیگر فرزندان حاج محمد زمین پیما و ... پرداخت نماییم .
تشکیل یک هیآت امنای قوی با انتخاب آقایان حاج عبدالحمید نامور – حاج محمدعلی عابدی – حاج حسین حسین نیا – محمد عسکری – عبدالحمید پیشداد - امین سعیدی و محمد رفیع نامی .
طی مکاتباتی با سازمان تربیت بدنی استان فارس و تربیت بدنی لارستان و با همت خیرین در این یک سال حدود چهل و پنج میلیون تومان خرید دستگاه های ورزشی شامل دستگاه بسکتبال ، پنج میز تنیس ، دستگاه پمن زنی و تکمیل سالن ریاست جمهوری داشته ایم .
گام بعدی حل معضل اختلافات ، چند دستگی ها و .. در عرصه ی ورزش اوز بود که به نظر بنده از مشکل بدهی ها پیچیده تر بود . طی جلسات متعددی با همه ی گروه ها گفتگو و تعامل داشتیم و همه ی آحاد را به مشارکت فرا خواندیم . از آنها خواستیم که از حذف درمانی جلوگیری و بهتر است اختلافات گذشته را فراموش ٬ با کمک و همت همدیگر ورزش اوز را به جایگاهی که شایسته و بایسته آن است برسانیم که خوشبختانه هم مردم و هم معتمدین و مسئولین همکاری های خوبی داشتند و اختلافات را به حداقل ممکن رساندیم .پس از رفع اختلافات ، اقدام به تشکیل هیأت های مختلف ورزشی و یا فعال نمودن آنها نمودیم .
پس از حدود 15 سال رکود ، هیأت دوچرخه سواری به ریاست آقای هوشنگ افسربا همکاری آقایان عسکری و زرنگار تشکیل و فعالیت دوچرخه سواران رسمأ با حمایت آقای فرخ امینا که عضو تیم دوچرخه سواری و شرکت ایشان ( ایران خود رو ) آغاز شده است .
هیأت والیبال آقایان زیر نظر پیشکسوت والیبال اوز آقای سید مرتضی هاشمی و هیآت والیبال بانوان هم زیر نظر خانم شفایی از فعالان عرصه ورزش اوز کار خود را شروع نموده اند .
ورزش جذاب بسکتبال هم برای آقایان و هم برای بانوان کار خود را شروع نموده اند که تیم فوتبال شاهین زحمت حمایت از راه اندازی و فعالیت این ورزش را متقبل شده است . چندی قبل در مسابقات بسکتبال بین تیم های بسکتبال شهرستان های لار و گراش ، تیم بسکتبال بانوان اوز موفق به کسب مقام اول گردید . بسکتبال آقایان هم قرار است از نونهال زیر نظر مربی آغاز شود . تنیس روی میز نیز زیر نظر آقای نوشاد نوشادی فعالیت می نماید
ورزش فوتسال بانوان که برای اولین بار در اوز راه اندازی شده ، در حال حاضر دارای دو تیم فوتبال سالنی – تیم نفت تحت حمایت برادران لطافت و تیم اوز جوان با حمایت برادران هاشم پور – راه اندازی شده که در مسابقات شهرستان گراش موفق به کسب مقام دوم شدند .
تشکیل یکی از مهم ترین کلاس های آموزشی یعنی کلاس ده تئوری از جمله فعالت های یک ساله ی تربیت بدنی اوز می باشد . تدریس این کلاس ها توسط اساتیدی از دانشگاه های لار و جهرم برای همه ی مربی های رشته های مختلف و با حضور سی نفر داوطلب از لار ، گراش و اوز بودند . این دوره ی آموزشی پیش نیاز کلاس های مربیگری می باشد و امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک مشکل کمبود مربی آموزش دیده و با تجربه را برطرف نماییم . دفتری جداگانه برای ورزش بانوان زیر نظر خانم شفایی مشغول فعالیت می باشد .
در راستای حفظ ، احیاء و توسعه ورزش های همگانی ( پیاده روی ، دو ، کوهنوردی و ..) و ورزش های بومی محلی که هم ریشه در ورزش و هم در فرهنگ ما دارد هیآت ورزش های همگانی به ریاست آقای حاجی صدیقی و ورزش های بومی ومحلی به ریاست آقای ابراهیم احمدی و شاخه ی بانوان به مدیریت خانم فاطمه کامیاب تشکیل شده است . سال به سال تلاش خواهیم نمود که اشکالات سال های قبل را برطرف و ورزش های دیگری را بصورت تدوین شده ارائه دهیم و برنامه ای در آینده داریم که از روستاها نیز دعوت به عمل آوریم که در مکانی مناسب در روستایشان این ورزش های بومی محلی را به صورت آموزشی اجرا و فیلمبرداری نماییم . سالن ورزشی میراحمدی نیزکه با حمایت ایشان در سال 1370 احداث گردیده ، جدیدآ گاز کشی و محل هایی که نیاز به تعمیر داشته ، مرمت گردیده است .
برنامه هایی که عنوان نمودید غالبأ مربوط به شهر اوز بود ، آیا برای روستا های منطقه اوز که زیر نظر تربیت بدنی اوز می باشد هم برنامه ای داشته ویا در آینده هم مد نظرتان هست ؟
بله . و برنامه ای در آینده داریم که از روستاها نیز دعوت به عمل آوریم که در مکانی مناسب در روستایشان این ورزش های بومی محلی را به صورت آموزشی اجرا و فیلمبرداری نماییم و مثل روستای کهنه دیگر روستاها هم به این ورزش های محلی اهمیت بدهند .. در نظر داریم از طریق ورزش پل ارتباطی ایجاد نماییم بین شهر اوز و روستاهای مجاوربه منظور ایجاد اتحاد و همدلی . چون خودم روستایی هستم ، بر معضل کمبود بودجه و امکانات ورزشی در روستا کاملأ واقف هستم . برنامه ریزی هایی شده است که زمین چمن را به صورت مجانی در در نوبت صبح و عصر ( امکانی که در هیچ کجای ایران وجود ندارد ) و سالن فقط در نوبت صبح ( به دلیل ازدحام ورزش های دیگر سالنی در شهر اوز) در اختیار روستاهای بخش اوز قرار دهیم .شوراهای ورزشی روستاها را مورد حمایت قرار خواهیم داد و به آنها حکم رسمی از طرف تربیت بدنی می دهیم . پیشنهاد می دهیم که در روستاها ترجیحآ سالن ورزشی احداث نمایند زیرا هزینه ی احداث یک زمین چمن استاندارد بالغ بر چهل میلیون تومان می باشد و پس از بهره برداری هزینه نگهداری ، ترمیم ، آبیاری ، نگهبان ، برق و دیگر هزینه های جانبی آن هر ماه بالغ بر شش میلیون تومان می باشد و برای یک روستا این هزینه ها سنگین خواهد بود و از طرف دیگر به دلیل مسایل و محدویت های فرهنگی ، عرفی و شرعی بانوان نمی توانند در مکان های ورزشی باز به فعالیت ادامه دهند و وجود یک سالن ورزشی سر پوشیده کمک زیادی به فعالیت ورزشی بانوان خواهد نمود و رونق ورزش بانوان در روستای فیشور به دلیل وجود سالن ورزشی اشان می باشد . در فیشور بانوان تیم های والیبال ، بسکتبال ، آمادگی جسمانی دارند و در آینده هم قرار است تکواندو راه اندازی شود ولی آقایان فقط فوتسال . چنانچه قرار باشد در روستا زمین چمنی در آینده احداث شود پیشنهاد می نمایم زمین را با ابعاد 42× 22احداث نمایند که هزینه های کمتری می خواهد .در حال حاضر به جز روستای کهنه که در سایه ی تلاش و همت ورزشکاران و ورزشدوستان از رونق خوبی برخوردار است دیگر روستاها متأسفانه ورزش دچار رکود شده است .بنده حاضرم در هر روستایی که مایلند شورای ورزشی ، هیأت امنا ، مکاتبه و درخواست از خیرین داشته باشند ، حاضر شوم و نهایت همکاری اداری و برنامه ریزی را با آنها خواهم داشت .
و برنامه های آینده تربیت بدنی چیست ؟
احیاء یا راه اندازی هیأت های متعدد ورزشی که در این راستا مکاتبات ، مطالعات و اقداماتی مبنی بر حل مشکلات سر راه و راه اندازی هیأت تیراندازی ،( تیر و کمان – اهداف پروازی – تفنگ بادی ) به منظور ایجاد فضاهای متنوع ورزشی و جلوگیری از تخریب و نابودی طبیعت و جانداران . در این زمینه آقای سید عبدالله حسینی عضو تیم ملی و نفر دوم کشوری در رشته ی اسکیت ما را یاری خواهد نمود .
هیأت موتورسواری و کارتینگ به منظور سمت و سوی مثبت دادن به شور و حال جوانان موتورسوار در فضایی کنترل شده ، با کمترین خطر و جلوگیری از ناهنجاری های اجتماعی و حوادث خیابانی . ایجاد فضای دوستی و صمیمیت و مشارکت همگان جهت ارتقاء ورزش اوز تا دستیابی به جایگاهی شایسته و بایسته . در آینده ای نزدیک به ساختمان اداری تربیت بدنی که مراحل آخر ساخت آن به اتمام می رسد نقل مکان خواهیم نمود .این ساختمان با حمایت آقای حسام حسان در دو طبقه و با زیر بنای 220 متر مربع زیر نظر مهندس کراماتی در حال ساخت می باشد . جذب خیرین بیشتری و اختصاص پول خیر آنها به سمت ورزش از برنامه های ما در آینده می باشد .
و مشکلات و چالش های تربیت بدنی ؟
ما در این اداره کارمند رسمی نداریم و آقایان فقیهی پور و کمالی بنده را در این اداره یاری می دهند . نیروی انسانی جوان و ورزشکار و باانگیزه هم نداریم .
و آخرین سخن :
چون رسانه ها نقش روابط عمومی را ایفا می کنند ، تشکر می کنم از وبلاگ مربوطی که به عنوان یک رسانه ی دیجیتالی اطلاع و فعالیت های یک ساله ی تربیت بدنی اوز را به اطلاع عموم خواهد رساند و برای مدیران و بازدید کنندگان این وبلاگ موفقیت و سلامتی اشان را از خداوند بزرگ خواهانم .
وبلاگ مربوطی ضمن ارج نهادن به زحمات مسئولان سال های گذشته تربیت بدنی بخصوص آقایانفریدون بالانچی و عبدالحمید پیشداد ٬ برای آقای سید یوسف حسینی ٬ از خداوند متعال خواهانیم توفیق خدمات ورزشی در منطقه اوز را به ایشان عطا فرماید و از همین جا وبلاگ مربوطی آمادگی کامل خود را برای همکاری در زمینه ی اطلاع رسانی از فعالیت های تربیت بدنی اعلام می نماید .
- ۹۰/۱۲/۱۴