"یک دست هم صدا دارد، صدایی از چَی فَلی تا برکه گُلشا "
به درخواست هیئت آب روستاهای کهنه و شهرک، رسما از مدیران گروه واتساپی چَی فَلی، بزرگترین و موثرترین گروه اجتماعی در فضای مجازی دو روستا، درخواست گردید تا فراخوان داده شود مبنی بر جمع آوری پنجاه میلیون تومان از اعضای این گروه واتساپی برای تکمیل قسمتی از پروژه بزرگ آب برکه گلشا.
اعضای این گروه که بخش بزرگی از جمعیت جوان و فعال دو روستا را تشکیل می دهند به خوبی به این باور رسیدهاند که امروزه مشارکت مردمی به عنوان کلید توسعه جوامع کوچک یا کلان انسانی مطرح شده است. بدین ترتیب که با گسترش گروههای انسانی، مشارکت شهروندی در توسعه پایدار محل زندگی به خوبی خود را نشان داده است همچنان که گروه چی فلی در این امر در دو روستا تاثیرگذار بوده است.
مشارکت همگانی بسیار زیبا و امیدوار کننده بود، امیدوار به این که کودکی که قلک خود را می شکند و تمام دارایی اش را به هیئت آب می بخشد تا زندگی آرامی در آینده داشته باشد، می تواند مسئول دلسوزی برای آیندگان باشد، کارگر روز مزدی که تمام زحمات امروزش که قرار بود صرف خرید مایحتاج فردای خانواده اش باشد را اهدا می کند، فرد بی تفاوتی نیست. خلیج روها، بازاری ها، کسبه، فنی کاران، خدماتی ها، کشاورزان، دامداران که در این روزهای سخت کورونایی با بی رونقی کسب و کارشان و سردی بازارها، آمدند، آستین بخشش و سخاوت را بالا زدند و مشارکت کردند. روحانیت، پزشکان، کارمندان، فرهنگیان، دانشجویان و دانش آموزان پا به پای همولایتی ها در دل میدان مشارکت مردمی بودند تا پروژه تکمیل شود. در کنار حضور زیبای نونهالان، نوجوانان و جوانان که برای خیر جاری، والدین، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها همت می کردند، چه زیبا بود حضور بانوان در کمک به پروژه بزرگ برکه گُلشا که می توان گفت این نقطه عطف حضور اجتماعی مشترک بانوان در کنار مردان دو روستا بود.
همه آمدند تا "آب" _این میراث گرانبها در منطقه ای با اقلیم گرم و کم آب_ را به عنوان امانتی گرانبها برای نسل های بعدی به یادگار بگذارند.
اکنون که در آستانه بهبود کیفی و کمّی آب و آبرسانی دو روستا از طریق آب برکه گلشا هستیم جا دارد از همه ی بزرگان، نیکوکاران و مسئولینی که از ابتدا تا اکنون در روند آبرسانی زحمت کشیده اند، یاد و قدردانی کنیم و همواره به یاد داشته باشیم که آب برکه گلشا میراث گرانبهای بزرگان و امانتی برای آیندگان، ضرورت امروز و ضمانت فرداهای ما می باشد.
صرفه جویی در مصرف آب، اَدای دین به نعمت های الهی است. هدر دادن آب، تهدید زندگی آینده فرزندان ماست. پاسدار خوبی برای آب باشیم.
دویست و نود و هفت نفر در مشارکت مردمی در گروه واتساپی چَی فَلی، مبلغ صد و هفتاد و هشت میلیون و سیصد و بیست هزار تومان برای تکمیل پروژه آب برکه گلشا به هیئت آب روستاهای کهنه و شهرک اهدا نمودند. می توان گفت این مشارکت، بزرگترین مشارکت مردمی از لحاظ تعداد افراد شرکت کننده در طول تاریخ دو روستا می باشد.
ثبت و مدیریت اسامی خیرین: اسحاق وطن خواه و محمد زمانی
تنظیم و جدول بندی اسامی خیرین: عارف حاجی پور
- ۹۹/۰۴/۰۶