توسعه همه جانبه راه های شهرستان یکی از اهداف هیئت امنای راه مربط به قلم مهندس محسن مهرآوران :: مربوطی کهنه به مربوطی کهنه خوش آمدید <

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

در این پایگاه خبری اخبار روستای کهنه , شهرک توحید , شهرستان اوز و سایر روستاهای بخش های شهرستان , شهرستان لارستان و حومه را پوشش خبری می دهد.
کهنه، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان اوز در استان فارس ایران است. این روستا در ۱۶ کیلومتری اوز، مرکز شهرستان، قرار دارد.
ازآثارهای تاریخی و جاذبه‌های طبیعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاروانسرا مربوط (مربط)
مسجد شیخ ابی اسحاق
حمام قدیمی
مسجد جامع قدیم
سد مربوط (مربط)
امام زاده شاه قطب الدین (مربط)
برج های دلو و یکه

بایگانی
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

 پیام دانش /  مهندس محسن مهرآوران،عضو هیئت امنای راه مربط :

 طی درخواست فرماندار اوز در خصوص کمک به هیئت امنای گردنه اوز- کهنه، هیئت امنای راه مربط برای اینکه حسن نیت و همکاری خود را نشان دهد با تقبل هزینه کارکرد یک دستگاه بیل مکانیکی به مدت معین و ارسال آن به گردنه اوز- کهنه، ادامه کار را برای هیئت امنای این گردنه فراهم ساخت و نوید این موضوع را داد که می شود با همکاری گام در جهت پیشرفت منطقه داشت.

احداث راه های مواصلاتی اعم از آزاد راه ها، بزرگراه ها، راه آهن و… یکی از مهمترین شاخصه های توسعه یافتگی در منطقه وجود شبکه حمل و نقل و جاده های ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با سایر مراکز مهم کشور است که به گفته بسیاری از کارشناسان تاثیر این عامل بر رشد و گسترش سایر عوامل توسعه، انکارناپذیر می باشد و زمینه توسعه از جهات مختلف را فراهم می آورد. توسعه راه، مهم‌ترین زیرساخت و بهبود شاخص برای توسعه همه‌جانبه در بخش‌های مختلف به‌شمار می‌رود. علی‌رغم مشکلات و موانع زیادی که تا به امروز در زمینه سرمایه گذاری و توسعه راه‌های این شهرستان  داشتیم، گام‌های بلندی در این زمینه برداشته شده است. یکی از این موارد، احیای راه قدیمی مربط است که در دست اقدام است. راه‌های زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید یا اصلاح و یا تازه احداث شود و هر گروهی یکی از این کارها را باید به عهده گیرند و به سرانجام رسانند. راه ها، جنبه موازی کاری نداشته و احداث یکی در گرو تعطیلی دیگری نیست همچنان که پیش‌تر نیز در گروه‌های مجازی این مسئله گفته‌شده بود که خیری قصد اصلاح جاده کوره تا بختیارویه را دارد منوط به تعطیلی جاده مربط که این موضوع به‌دور از توسعه‌یافتگی مدنی است. راه‌های شهرستان اوز مانند فرشی است که هر گروه باید گوشه‌ای از آن را بگیرد و به سرمنزل مقصود برساند. بی‌گمان توسعه راه‌ها در تکامل و پیشرفت مدنی و فرهنگی بشر نقش اساسی دارد که بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

 خداوند در آیه ۲۷ سوره فاطر ایجاد راه‌ها از سوی خداوند برای بشر را نشانه‌ای از قدرت و یکتایی خویش بر می‌شمارد و در آیات ۱۵ سوره نحل،۳۱  سوره انبیاء و نیز ۵۳ سوره طه ایجاد راه‌های مختلف را عاملی مهم برای دست‌یابی بشر به مقاصد و منافع خویش معرفی می‌کند. در این آیات به مسئله بزرگراه‌ها و شاهراه‌های حیاتی اشاره می‌شود و تبیین می‌کند که خداوند است که هدایتگر انسان‌ها برای ساخت راه‌های بزرگ و فراهم‌کننده امکان آن است و انسان‌ها باید بر این نعمت نیز، خداوند را سپاسگزار باشند. تأکید بر بزرگراه‌ها از آن‌ روست که امکان جابه‌جایی، حمل‌ونقل و نیز امنیت بیش‌تری برای شخص و کاروان‌های ترابری فراهم ساخته است؛ زیرا حضور بیش‌تر و امکانات متعدد، سیر و سفر را آسان می‌سازد و درصد خطرپذیری را کاهش می‌دهد. آیه ۲۷ سوره فاطر بر این نکته نیز تأکید می‌کند که راه‌ها باید متعدد و متنوع باشد تا امکان گذر و حمل‌ و نقل جاده‌ای بیش‌تر و بهتر فراهم آید.

 تعدد و تنوع راه‌ها نشان از توسعه‌یافتگی مدنی و دست‌یابی به آرامش است. امید است با این تفاسیر با همدلی و تعهد متقابل برای توسعه راه تلاش متوازن داشته و شاهد رشد و پیشرفت هر چه بیشتر شهرستان ازنظر راه‌های دسترسی به مناطق مختلف باشیم.

  • ۹۹/۰۶/۲۳
  • مرتضی اسماعیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی