بایگانی آبان ۱۳۹۰ :: مربوطی کهنه به مربوطی کهنه خوش آمدید <

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

در این پایگاه خبری اخبار روستای کهنه , شهرک توحید , شهرستان اوز و سایر روستاهای بخش های شهرستان , شهرستان لارستان و حومه را پوشش خبری می دهد.
کهنه، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان اوز در استان فارس ایران است. این روستا در ۱۶ کیلومتری اوز، مرکز شهرستان، قرار دارد.
ازآثارهای تاریخی و جاذبه‌های طبیعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاروانسرا مربوط (مربط)
مسجد شیخ ابی اسحاق
حمام قدیمی
مسجد جامع قدیم
سد مربوط (مربط)
امام زاده شاه قطب الدین (مربط)
برج های دلو و یکه

بایگانی
نویسندگان

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

با تشکر از آقایان وحید عبدی،عبدالله نوری و عبدالکریم صابری جهت در اختیار دادن عکس ها و اطلاعات

 

عکس شماره یک:

 

تیم  نوجوانان  روستای کهنه در سال 1376 ه - ش

 

ایستاده از راست: احمد نوری(سرمربی) – داوود رضایی – عبدالکریم صابری – اسماعیل اکبری(یوسف) – اسماعیل اکبری(عبدالرحمن) – محمد اکبری(اکبر) - عبدالله نوری

 

نشسته از راست:وحید عبدی- عادل رهنورد- علی وطن خواه – اسماعیل صالحی – اسحاق اکبری

 

این تیم با سرمربیگری احمد نوری در مسابقات فوتبال بخش اوز به مقام دوم رسید.

 
 

عکس شماره دو:

 

تیم فوتسال نوجوانان روستای کهنه در سال 1376 ه - ش

 

ایستاده از راست: عبدالله نوری – ایوب اکبری – مرتضی رضایی – محمدنور نوری – حسن برنجی – عبدالرحمن رفیعی

 

نشسته از راست: یعقوب خوشبخت(شرف الدین) – اسماعیل اکبری(یوسف) – اسحاق اکبری – عبدالرکیم صابری- محمد اکبری(اکبر)

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

" دکتر سید عبدالله حسینی فرزند مرحوم سید محمد حسینی از علمای روستای کهنه اوز " 

" اولین دانشجوی اعزام به خارج از کشور ، اولین پزشک در روستای کهنه اوز "    

 

 دکتر سید عبدالله حسینی فرزند مرحوم سید محمد از خاندان بزرگ سادات . متولد 1/1/1337 روستای کهنه اوز . مدت ها بود قصد مصاحبه با ایشان داشتیم . نهایتآ موفق به این مهم شدیم . با چهره ای بشاش و شاد به گرمی پیشنهادم  را پذیرفتند ، از این بابت از ایشان سپاسگزاری نمودم ایشان از اولین دانش آموزان اولین مدرسه در روستای کهنه بوده اند و تنها دانش آموز آن دوران که ادامه تحصیل دادند و در امر تحصیل نیز موفق شدند .

 آقای دکتر لطفآ مراحل ، آموزشگاه ها و محل  تحصیلات خودتان را توضیح بدهید .

ضمن عرض سلام و احترام به بازدید کنندگان محترم وبلاگ مربوطی ، بنده در دبستان روستای کهنه دوره ابتدایی را گذراندم که جا دارد همین جا از زحمات اولین معلمانم آقایان عبدالله کمالی ، حاجی کرامتی ، محمود سوداگر ( هر سه نفر از اهالی اوز ) و بخصوص آقای احمد دروگر جهرمی (سرمدی پور ) که بنده را  به ادامه تحصیل تشویق و راهنمایی های مفیدی  نمودند تشکر نمایم .بعد از اتمام دوران ابتدایی حدود سال ۱۳۴۹ به ابوظبی  رفتم و به مدت پنج سال در داروخانه فهیمی این شهر مشغول شدم و عصرها هم به آموزشگاه زبان می رفتم و زبان انگلیسی را فرا گرفتم .در سال ۱۳۵۴ وارد کشور هندوستان شدم و در استان های کرالا ، مدرس ، پنجاب  سال های دبیرستان و پیش دانشگاهی را گذراندم .

 چرا به رشته پزشکی رفتید و چه کسانی مشوق و راهنمای شما بودند ؟

علاقه ی شخصی خودم به رشته ی پزشکی ، پنج سال سابقه ی کار در داروخانه ی فهیمی شهر ابوظبی ، تسلط به زبان انگلیسی  ، تشویق مرحوم پدرم و برادر بزرگم و هم چنین راهنمایی های مؤثر پزشک هندی ـ دکتر عبدالعزیز ـ وارد این رشته شدم و در هند نیز بستگان دکتر عبدالعزیز مرا مورد لطف و مرحمت خود قرار دادند که مجموع این عوامل باعث شد وارد رشته ی پزشکی  در شهر بنگلور ، دانشکده علوم پزشکی رامایا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بنگلور شوم .

چه کسانی پشتوانه مالی شما بودند ؟

اوایل ورود به هند از پس اندازی که در طی پنج سال کار در داروخانه استفاده می کردم و در ادامه از حمایت های همه جانبه ی برادرم سید تاج الدین برخوردار بودم که این لطف ایشان تا آخرین روزهای تحصیلم ادامه داشت .

لطفآ  سابقه و محل خدمت و طبابت خود را توضیح بدهید .

پس از اتمام دانشگاه ، در سال 13۶۵ مجددآ به شهر ابوظبی بازگشتم و در مطب فهیمی به عنوان مدیر کلینیک فهیمی هرمودی به مدت پنج سال  مشغول به کار شدم  و در سال 13۷۰ به ایران بازگشتم و برای گذراندن طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت و درمان در روستای بلغان به مدت یک سال ونیم مشغول به طبابت شدم و پس از آن در اواسط سال۱۳۷۱به اوز منتقل وکماکان در بیمارستان امیدوار اوز و مطب خصوصی مشغول هستم  .

 چه توصئه هایی به جوانان کهنه ای که در خارج مشغول ادامه تحصیل در رشته ی پزشکی می باشند ، دارید ؟

پزشک شدن هوش ٬ ذکاوت و استعداد زیادی نمی خواهد .دانشجویان این رشته باید علاوه بر پشتکار قوی ،  به رشته ی پزشکی و طبابت علاقمند باشند تا بتوانند هم در دوران تحصیل هم  در دوران طبابت موفق باشند . در جامعه ی ما طوری وانمود شده است که طبابت پردرآمد و بسیار راحت می باشد و این در حالی است که پزشکان عمومی بخصوص همکارانی که در بخش اورژانس بیمارستان ها مشغول هستند بسیار مسئولیت سنگینی بر دوش دارند و  دقت نظر و توجه زیادی می خواهد و کلآ طبابت عمومی از درآمد مناسبی برخوردار نیست .

 و سخن آخر :

از خداوند بزرگ برای همه ی بندگانش آرزوی سلامتی  ٬ برای بیماران شفای عاجل ٬ برای دانشجویان موفقیت مسئلت دارم واز شما و دیگر دست اندرکاران وبلاگ مربوطی تشکر می نمایم .

وبلاگ مربوطی ضمن ارج نهادن به خدمات آقای دکتر حسینی و همکاران محترم و دلسوزشان  در شهر اوز ٬ از ایشان بخاطر قبول مصاحبه تشکر و از خداوند متعال  برای ایشان سلامتی و موفقیت آرزو داریم .

  • مرتضی اسماعیلی