بایگانی شهریور ۱۳۹۹ :: مربوطی کهنه به مربوطی کهنه خوش آمدید <

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

مربوطی کهنه اوز

مربوطی کهنه

در این پایگاه خبری اخبار روستای کهنه , شهرک توحید , شهرستان اوز و سایر روستاهای بخش های شهرستان , شهرستان لارستان و حومه را پوشش خبری می دهد.
کهنه، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان اوز در استان فارس ایران است. این روستا در ۱۶ کیلومتری اوز، مرکز شهرستان، قرار دارد.
ازآثارهای تاریخی و جاذبه‌های طبیعی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاروانسرا مربوط (مربط)
مسجد شیخ ابی اسحاق
حمام قدیمی
مسجد جامع قدیم
سد مربوط (مربط)
امام زاده شاه قطب الدین (مربط)
برج های دلو و یکه

بایگانی
نویسندگان

۵۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

🌳 فراخوان عمومی 🌳 
🔸درود به همشهریان گرامی 
🔹گروه حامیان طبیعت و محیط زیست شهرستان اوز در جهت تشکیل هیئت مدیره در رابطه با طرح پارک جنگلی از عموم همشهریان و تشکلهای مجازی و گروههای فعال برای اینکه این طرح به بهترین نحوه ممکن اجرا شود  دعوت به همکاری  می نماید .کاندیداها می توانند  تا پنجم مهرماه  اسامی خودشان را برای کاندید شدن (در تشکیل هیئت مدیره ) ارسال نمایند و در صورتی که تعداد کاندیداها زیاد شود انتخابات حضوری صورت می پذیرد.
توضیح:  شرکت برای عموم آزاد می باشد.
باسپاس فراوان. 
عبدالرحیم اخترشمار  ۰۹۲۱۷۴۳۲۷۲۵

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

احمد خضری : در دوران زندیه و حکومت امیر محمدهاشم اوزى که نایب حکومت لارستان هم بود بسیارى از مردم از شرفویه و بنارویه و مسیح آباد و سایر روستاهاى اطراف انواع موادغذائى، هیزم و چهارپایان و غیره را براى فروش از طریق جاده مالرو مربط به اوز مى آوردند و چون صبح زود باید در میدان اوز حاضر مى شدند معمولا شب را در کاروانسراى مربط اتراق و بامدادان قبل از نماز صبح از کاروانسرا حرکت و قبل از ظهر در میدان هاى میران یا خون به فروش کالا مى پرداختند و عصر از اوز خارج و شب در کاروانسرا مجددا اتراق و صبح به محل خودشان مى رفتند.

نظم امیر محمد رضى و بویژه برادرش میر هاشم باعث شده بود تا امنیت در مسیرها برقرار باشد.

در بین کاروان زنى جا افتاده بود به نام بانو که به بانه معروف بود، وى همیشه همراه کاروان از شرفویه و بنارویه تخم مرغ، ماست، کشک، کره، روغن، نان، پشم  و سایر کالاها به اوز آورده و مى فروخته که بعضى مى گویند در نزدیکى اوز از الاغ افتاده و فوت شده و بعضى مى گویند سکته کرده و فوت شده است. به هر حال مکان فوت وى در چشت بوده است. کلمه چشت به معناى قریه و روستا یا مکان و محل است و گویا در گذشته یک آبادى کوچک به نام چشت بوده و آن محل به نام بانو چشت یا بانه چشت بدر آمده است.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

هفته دفاع مقدس گرامی باد 

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

به گزارش پسین اوز، به منظور تعیین اعضای هیات مدیره شورای خیرین سلامت شهرستان اوز یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹ در سالن امپراطور با حضور فرماندار، رئیس مجمع خیرین سلامت و اعضای شبکه بهداشت و درمان و خیرین لارستان، رئیس شورای استان، معاون فرماندار و خیرین و معتمدین حوزه سلامت برگزار شد.

در این آیین علی اصغر علی پور فرماندار ضمن خیرمقدم و تبریک هفته دفاع مقدس بیان کرد هر آنچه ما داریم مدیون شهدا، آزادگان، رزمندگان و جانبازان هستیم. وی گفت: شهرستان اوز در بحث سلامت ید طولانی دارد و نقش خیرین در این حوزه و شهرستان برجسته است. وظیفه ما است که از موسسات خیریه حمایت کنیم.

منصور محتاجی رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت لارستان، دکتر نازنین رضایی سرپرست شبکه بهداشت درمان شهرستان اوز، مریم فزونی از شبکه بهداشت و درمان لارستان و محمد محمودی از معتمدین هدف از تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان برای هدایت و استفاده از توانایی های افراد خیر در راستای رفع نیازهای درمانی و ساختار تشکیلاتی و اهداف این شورا نکاتی را بیان کردند.

در پایان ۱۳ نفر: حاج محمد زارعی، یونس امیدوار، فتح اله امینی، منصور سلیمانی، علی تیرزن، ساسان پیرزاد، مهرناز میراحمدی، محمدشریف حاتمی، محمد نور اسماعیلی، سیدیوسف حسینی، هدایت اله نامی، محمد محمودی و محمود کریما نامزد عضویت در هیئت مدیره شدند.

 پس از رای گیری ۷ نفر عضو اصلی: محمد زارعی ۳۴ رای، محمد نور اسماعیلی ۳۳رای، محمدشریف حاتمی ۳۰ رای، ساسان پیرزاد۲۸ رای، یونس امیدوار۲۸ رای، فتح الله امینی۲۷ رای و علی تیرزن ۲۷رای  و ۲نفر عضو علی البدل: مهرناز میراحمدی ۲۶ رای و منصور سلیمانی(به نمایندگی از عالی نژاد از فیشور) ۲۰رای هیات مدیره انتخاب شدند.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

جلسه سرپرست بخشداری بیدشهر با اعضا شورای اسلامی این  بخش امروز شنبه ۲۹ شهریورماه ۹۹  ساعت ۱۵ لغایت ۱۶:۳۰ در محل بخشداری تشکیل شد .در این جلسه  منشی  سرپرست بخشداری با اشاره به وظایف شوراها ونقش مهم آنان در پیگیری امور مردم و روستا گفتند توسعه همه جانبه بخش نوپای بیدشهر مستلزم تلاش وهمت مضاعف همگان بویژه شوراهای اسلامی ودهیاران می باشد.که هر کس باید در حیطه وظایف قانونی خود همکاری نماید.
در ادامه هر کدام از اعضا به بیان مشکلات وارائه راهکارها پرداخته وپیشنهاداتی نیز مطرح نمودند.
در پایان ، مباحث مطرح شده جمع بندی ومقرر گردید هر کدام از اعضا شورای بخش ضمن اینکه یک روز در هفته در محل بخشداری حضور وپاسخگوی مراجعین می باشند مسائل ومشکلات روستاها را گردآوری ،اولویت بندی وجهت پیگیری به سرپرست بخشداری اعلام نمایند.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

به گزارش  روابط عمومی بخشداری بیدشهر امروز شنبه ۲۹ شهریورماه ۹۹  صفدر منشی سرپرست بخشداری بیدشهر باتفاق اسحاق تقوی نایب رئیس شورای اسلامی بخش بیدشهر و عضو شورای روستای کوره و حاجی زاده دهیار روستای بیدشهر به منظور بازدید و بررسی مسائل به روستای بیدشهر عزیمت نمودند.

در این بازدید ابتدا از پروژه های در حال احداث پارک خانواده ، پل ارتباطی روستا با شهرک و ساختمان شهرداری بازدید ودر جریان عملیات اجرایی قرار گرفتند سپس از مرکز جامع سلامت بیدشهر ، مرکز مخابرات، دفتر تعاونی، پست بانک و ثبت احوال ، داروخانه و تعدادی از  نانوایی های بیدشهر بازدید و در جریان  روند انجام امورقرار گرفته و ضمن تشکر از زحمات پرسنل مراکز مذکور بر ارائه خدمات رسانی مناسب به مردم و تکریم ارباب رجوع تاکید و با چند نفر از مراجعین نیز مذاکره و میزان رضایتمندی آنان را جویا شدندو در پایان مراسم با حضور در محل دهیاری ضمن جمع بندی سفر ۳ ساعته تصمیماتی در خصوص نحوه پیگیری امور روستا اتخاذ گردید.

تصاویری از این‌ سفر دوره ای ...

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

تاریخچه جاده مربط(١)
احمد خضری : اوایل شهریور ماه سال ۱۳۳۲ (67 سال پیش) بسیاری از ملاکان و باغداران نخل اهل اوز که معمولاً در منطقه دامن کهنه دارای نخلستان بودند برای جمع آوری محصولات باغ (خرما) در دامن کهنه به سر می بردند. این موضوع پیوسته از سال‌های قبل ادامه داشته است.
مرحوم حاج عبدالله یزدانی سازنده اولین درمانگاه اوز که یکی از بازرگانان و افراد خیر و نیکوکار منطقه محسوب می‌شد؛ نیز همراه خانواده در دامن کهنه به سر برده و ایشان هم به همراه سایر اوزی ها در ملک و نخلستان خویش ساکن و محصولات آن سال را جمع آوری می کرد. مرحوم یزدانی که یکی از افراد سرشناس منطقه و ملاک بود. خود و خانواده‌اش نسبت به نیش زنبور که در گویش محلی به آن باز می گویند؛ حساس بود.
سال قبل یکی از آشنایان مرحوم یزدانی که زنی جوان بود در اثر زنبورزدگی دچار حساسیت شده و او را به اوز منتقل چون امکانات کافی وجود نداشته وی را به لار و سپس به شیراز منتقل که متاسفانه وی در بین راه جان به جان آفرین تسلیم می‌کند. در شهریور ۱۳۳۲ مرحوم حاج عبدالله یزدانی دچار زنبورزدگی شده و حالش به هم می‌خورد اما پس از مدتی به لطف خدا بهبود می‌یابد. این دو حادثه او را به فکر فرو برده و در پی چاره جویی بر می‌آید. مرحوم یزدانی خاطره تلخی از زنبور داشت بنابراین گفت: هر کس زنبورها را بکشد به تعداد هر زنبور ده شاهی به او جایزه می دهم و البته عده ای دنبال زنبور کشی رفته و جایزه دریافت کردند. 
 تاسیس نخستین درمانگاه در شهر اوز که دومین درمانگاه جنوب فارس محسوب می‌شده به دلیل آن که در آن زمان فقط شهر لار دارای درمانگاه بود؛ و همچنین راه و مسیری برای نزدیکی اوز به مرکز استان از جمله راه حل هائی بود که توجه او را جلب کرد. در روز جمعه تاریخ ۲۷ شهریور سال ۱۳۳۲ مرحوم حاج عبدالله یزدانی از گروهی از معتمدان اوز، کهنه، کوره، قلات، بیدشهر، هیرم، هود، فیشور و  محلچه دعوت و موضوع را مطرح می‌سازد. در آن جلسه که از ساعت حدود ۱۰ صبح در محل دامن کهنه اوز و در باغ یزدانی شروع شده و تا ساعت ۱۳ همان روز ادامه می یابد. مصوب می‌شود که از طریق مربط به جاده لار -جهرم متصل شوند.
مقرر می گردد عصر همان روز پس از صرف نهار گروهی از حضار از گردنه و محل ساخت جاده بازدید کنند. آن روز همه در نماز جمعه کهنه شرکت جسته و سپس ناهار را در نخلستان یزدانی مهمان ایشان بودند، عصر نیز همگی از منطقه مربط، کاروانسرای مربط و راه پیشنهادی بازدید و بعد از اقامه نماز مغرب و صرف شام جلسه ادامه یافت و هرکس نیز به سهم خویش قول داد تا در ساخت این جاده همکاری کند.
از هر روستائی یک نفر تعیین شد تا برای جذب کمک های مردمی به ویژه نیروی انسانی و غیره همکاری نماید. از اوز نیز مرحوم حاج عبدالله یزدانی، امین امین زاده، محمد وحدانی، محمدشریف هوشیار، احمد نور خضری، محمد رفیع بهروزیان، محمد فرزین و غیره متعهد شدند که همکاری لازم را به عمل آورند.
کارهای مقدماتی انجام شد. در نیمه اول مهر ماه همان سال مرحوم یزدانی به شیراز رفت. در همسایگی منزل محمدشا فرزین جوانی بود که برای مرخصی از آمریکا به شیراز آمده بود. خوشبختانه وی فارغ التحصیل مهندسی راه و ساختمان از آمریکا بود با خواهش فرزین و یزدانی وی به اوز آمد و از محل ساخت جاده بازدید کرد.
قبلاً یک راه مالرو وجود داشت که بعضاً دامداران از این طریق به دشت های مسیح آباد، شرفویه و غیره می‌رفتند با راهنمایی مهندس جوان و برای اینکه هزینه کمتری را متحمل شوند وی به قول معروف رنگ جاده را ریخت. اما نمایندگان روستاها از نظر مالی نتوانستند کمک کنند ولی برای نیروی انسانی و کارگر اعلام آمادگی کردند. بنابراین لازم بود که بیل و کلنگ، فرغون، تیشه،تبر، کرفه و غیره خریداری شود. لذا هزینه لازم برای خرید وسایل، دستمزد و تغذیه کارگران که از اوز و اکثراً از روستاهای منطقه در آن شرکت داشتند، بزرگترین مشکل ایجاد این طرح بود اما کمک های اصل ۴ آمریکا به داد مردم رسید.
ادامه دارد...

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

به دنبال واگذاری ۶۴ قطعه زمین در ۷ شهریورماه ۹۹ در شهرک‌توحید کهنه از سوی تعدادی از متقاضیان زمینها  اعتراضاتی  صورت گرفت که ابتدا در فضای مجازی بازتاب داشت که مهمترین دلایل این اعتراضات به نحوه واگذاری و افزایش قیمت  زمینهای واگذاری شده بود که معترضین خواهان شفاف سازی مسئولین در این خصوص بودند که البته برخی پاسخ ها در فضای مجازی این افراد را قانع نساخت و با این روند این بحثها به خارج‌از  فضای مجازی کشانده شد .
معترضین پیگیری را از طریق بخشداری مرکزی و بنیاد مسکن اوز دنبال کردند تا اینکه جلسه ای بین اعضای شورای اسلامی روستای کهنه به درخواست جوانان معترض با دهیاری و شورای اسلامی شهرک توحید کهنه و نماینده رسانه مربوطی جهت رفع مشکلات  پیش آمده  گرفته شد که البته از  این جلسه نیز نتیجه ای حاصل نشد و تصمیم بر جلسه ای با حضور متقاضیان ۶۴ قطعه زمین بر اساس اطلاعیه ذیل گرفته شد:

بسمه تعالی 
 به اطلاع کلیه دریافت کنندگان زمین ۶۴ قطعه توزیع شده در شمال شهرک توحید کهنه می رساند که یکشنبه ساعت ۹ شب  (۲۳ شهریور) در محل مسجد جامع شهرک توحید جلسه ای با حضور اعضای شورای اسلامی و دهیاری شهرک توحید و روستای کهنه و اعضای شورای سرپرستی شهرک توحید و اصحاب رسانه و افراد دریافت کننده زمین ۶۴ قطعه زمین با موضوع شفاف سازی و پرسش و پاسخ از مسئولین و تبادل نظر برگزار می شود. 
✅ لذا فقط از همه افراد ذکر شده در این اطلاعیه دعوت می شود که سرموقع و در فضایی دوستانه با کلام محترمانه در جلسه حضور یابند.
 با تقدیم احترام ؛ شورای اسلامی و دهیاری و شورای سرپرستی شهرک توحید کهنه

این‌جلسه ساعت  ۲۱:۳۰ (با تاخیر ۳۰ دقیقه ای)  ۲۳ شهریورماه  با حضور تعدادی از متقاضیان ، امام ‌جمعه،  شورای سرپرستی،شورای اسلامی و دهیار شهرک توحید،  شورای اسلامی روستای کهنه و رسانه مربوطی  در مسجد جامع این شهرک با تلاوت قرآن ‌ توسط امام ‌جمعه  سید مرتضی  حسینی برگزار شد. ابتدا محمد شریف حاتمی ریاست شورای اسلامی شهرک  توحید  گزارشی از تاریخچه ایجاد و شکل گرفتن این شهرک  و سپس در خصوص نحوه  واگذاری زمینها  گزارشی ارائه داد.در ادامه از مهندس  مسعود اشرافی دهیار سابق شهرک‌توحید کهنه خواسته شد که گزارشی از نحوه  محاسبه هزینه های زیرساخت زمینهای واگذاری شده ارائه دهد.

در گزارش مسعود اشرافی چنین بیان شد که در امر  آماده سازی ۳ چیز باید رعایت شود تا زمینها به مرحله بهره برداری برسد:
۱.زیر ساخت اول احداث شبکه آب شامل حفاری،خرید لوله و اتصالات،لوله گذاری، علامت گذاری و پر  کردن  که طی چند مرحله مبلغی حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان جهت هر قطعه زمین می باشد
۲.زیرسازی زمینها  شامل هزینه های حمل و نقل و مسطح  سازی و خرید مخلوط خاک که هزینه  ای حدود ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان جهت هر قطعه زمین برآورد هزینه می باشد. 
۳.برق شامل سیم و ترانس برای ۶۴ قطعه زمین هزینه ای حداقل ۶۰۰‌میلیون تومان برآورد شده است  که برای هر قطعه زمین ‌۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.
اشرافی  گفت : جمع کل هزینه ها برای هر قطعه زمین بالغ بر ۱۸ میلیون تومان در نظر گرفته شده است و هزینه هر قطعه زمین که از طرف بنیاد محاسبه می شود نیز ۱۷ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است که مجموع هزینه ها با احتساب هزینه ای که از طرف بنیاد مسکن اخذ می شود ۳۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بدون‌احتساب ۱۰ درصد تورم می باشد . که از متقاضیان برای زمینها در خیابان ۳۰‌متری ۴۰ میلیون‌اخذ شده است و در خیابان‌۱۲ متری ۳۵ میلیون تومان .


در ادامه جلسه در پاسخ به سوال یکی از متقاضیان که چه موقع طرح زیرسازی آغاز می شود  ریاست شورای شهرک توحید گفت:  طرح و آماده سازی زیرساخت ها منوط به همکاری و تعامل متقاضیان است ولی همه تلاشمان را خواهیم کرد که در اسرع وقت آماده شود تا به فصل بارندگی نخوریم‌که کارها سخت نشود.

وی توضیحی هم‌ در خصوص خرید دستگاه پوز جهت رفاه مراجعه کنندگان (متقاضیان ‌ زمینها) ارائه داد که صاحب حساب عبدالله عبدی (عضو شورا)، ناصر جعفری و محمدنور فیروزی  (از اعضای شورای سرپرستی) می باشند و در واقع پولی که از متقاضیان ‌اخذ می شود به حساب این‌ ‌سه نفر واریز می شود.در ادامه جلسه از متقاضیان حاضر دعوت شد اگر سوال یا انتقاد یا پیشنهادی دارند مطرح نمایند.یکی از متقاضیان گله مند بودند که چرا وقتی بنیاد مسکن ‌متولی واگذاری زمینها می باشد در زمان ‌واگذاری هیچ نماینده ای از بنیاد یا بخشداری در این ‌جلسه حاضر نبودند؟ یکی دیگر  از متقاضیان موضوع بازگشت ۷۰ درصد هزینه های اخذ شده بابت زمین از طرف بنیاد به زمینهای  واگذار  شده درشهرک ‌توحید اشاره ای داشتند و گفتند با توجه به عودت این‌ پول از طرف  بنیاد مسکن جهت طرح زیرسازی و آماده سازی چرا شورا و دهیاری شهرک‌توحید بابت زیر سازی که بنیاد مسکن ‌متولی  آن هست مجددا پول اخذ  می شود که در پاسخ به این‌سوال از سوی شورای شهرک توحید گفته شد که تا کنون طی واگذاری زمینها در گذشته  این امر محقق نشده است و به همین دلیل ما مجبوریم‌این‌هزینه ها را از متقاضی اخذ کنیم .

برخی دیگر از متقاضیان‌نیز در این‌جلسه ذکر نمودند که بخشداری و بنیاد مسکن اوز موافق با اخذ این هزینه های اضافی از طرف مسئولین شهرک ‌از متقاضیان نبوده و آن را قانونی نمی دانند و تاکید داشتند که با رجوع به قانون این هزینه های مازاد بر قیمت  زمینها که از طرف بنیاد مسکن مشخص شده است (هر متر ۲۱ هزار تومان  ) نباید از طرف مسئولین در شهرک توحید از متقاضیان ‌زمینها گرفته شود ‌. لازم‌به ذکر است که بالغ بر ۲۰۰ نفر متقاضی جهت این ‌۶۴ قطعه زمین ‌بوده که با طرح اولویت بندی به متاهل ها تعلق گرفت که البته برخی از متقاضیان به نحوه واگذاری (به مزایده گذاشتن چند قطعه زمین از طرف مسئولین شهرک توحید در زمان واگذاری زمینها) ایراداتی داشتند که از طرف شورای شهرک توحید توضیحاتی جهت شفاف سازی ارائه شد.


در ادامه امام ‌جمعه شهرک ‌توحید سید مرتضی حسینی طی سخنانی کوتاه از متقاضیان ‌دعوت کرد که در طرح کمک‌به عمران این‌شهرک شریک‌باشند و اگر متقاضیان ‌بر این باور هستند که پول اضافی مازاد بر قیمت زمینها پرداخت کرده اند فقط به خاطر آبادانی و عمران شهرک‌توحید کهنه می باشد و از متقاضیان معترض درخواست کرد که به قضیه خاتمه دهند. در پایان ‌نیز صورتجلسه ای که از قبل از طرف مسئولین شهرک توحید ‌تهیه شده بود قرائت شد و از متقاضیان حاضر درخواست شد کسانی که موافق با تصمیم شورا و دهیاری  و شورای سرپرستی هستند صورتجلسه را امضا نمایند که از طرف متقاضیان تاکنون (۲۷ شهریورماه ) ۶۲ نفر از ۶۴ نفر(به گفته ی شورای شهرک‌توحید کهنه) امضا کردند. 

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

بسم‌الله الرحمن الرحیم
هر آمدنی را رفتنی است، خوشا به حال آنانکه در طاعت خالق‌اند و در خدمت مخلوق. امام علی (ع)

غروب در نفس گرم جاده خواهم رفت
پیاده آمده بودم پیاده خواهم رفت

با سلام و احترام
مزید شکر و سپاس است خداوند بزرگ را که به این بنده کوچک منت نهاد تا چند صباحی از عمر خویش را در کسوت خدمتگزاری در جمع پر محبت و باصفای مردم فهیم بخش بیدشهر شهرستان اوز سپری نمایم که از این بابت بر خود بالیده و به آن افتخار می‌کنم و خدای بزرگ را شاهد می‌گیرم که در مسیر خدمتگزاری و ایفاء مسئولیت خطیر محوله، همه تلاش، کوشش و اهتمام خویش را به انجام وظایف باهدف کسب نتایجی که موجبات رضایت خداوند و شما مردم فهیم و خونگرم این دیار را در پی داشته باشد مصرف نموده و اذعان دارم که اگر نبود لطف و عنایت پروردگار و تعامل و همکاری صمیمانه مسئولین دلسوز و سخت‌کوش، اعضای محترم شوراها و دهیاران و همکارانم در بخشداری و حمایت‌های شما مردم قدرشناس، هیچ تلاش و کوششی نتیجه نمی‌داد و مثمر ثمر واقع نمی‌شد.
اینک که با پایان مأموریت اداری توفیق خدمت به شما ولی‌نعمتان در این دیار به پایان رسیده، لازم میدانم از همراهی و همدلی اقشار مختلف مردم، خصوصاً از استاندارمحترم دکتررحیمی ومعاونان گرانقدرشان،دکترحسین زاده نماینده محترم،دکترجعفرپورنماینده سابق،فرماندار محترم، اعضاء محترم شورای تأمین،ائمه محترم جمعه و جماعات ، مدیران محترم ادارات، نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌های انقلابی، همکاران گرامی در بخشداری و فرمانداری، اعضاء محترم شوراهای اسلامی ، دهیاران، ذی‌حسابان مالی دهیاری‌ها، فعالان عرصه خبر و اصحاب رسانه،خیرین،معتمدین ومتنفذین که زمینه افتخار این خدمتگزاری را برای حقیر فراهم نمود، تقدیر و امتنان خود را به‌عنوان کمترین وظیفه بر این صفحه مسطور و تقدیم نمایم و با اذعان مجدد به اینکه آنچه محقق شده لطف پروردگار و آنچه مانده بضاعت ناچیز این حقیر بوده است همه عزیزان را به خدا می‌سپارم و صمیمانه درخواست دارم قصور و کوتاهی‌هایم را با دیده رحمت بر من ببخشایند و بنده را حلال نمایند.

ای راهیان کوی محبت سفر بخیر
تاباز کی بهم افتد گذار ما

والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
مهندس محمد شاحسنی
بخشدار سابق بیدشهر
۹۹/۶/۲۶

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

صبح امروز سه شنبه ۲۵شهریور ماه ۹۹  در راستای رفع و مشکلات ، برنامه ریزی و توسعه شبکه برق و آب در قسمت هایی از شهرک های واقع در بیدشهر ،کوره و اسلام آباد ،بازدید سه جانبه ای با حضور  مهندس لشکری مدیر برق، مهندس عطوفت مدیر آبفا و مهندس دوستی روشن سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اوز بازدید میدانی به عمل آمد .

این بازدید به  درخواست بنیاد مسکن اوز مبنی بر همکاری ادارات جهت اجرای شبکه برق و آب  پروژهای ساخت واحدهای تجاری در روستاهای فوق الذکر مباحث کارشناسی و طراحی بررسی گردید .

مدیران آبفا و برق متفق القول  آمادگی هر گونه همکاری در راستای پیشرفت در سطح شهرستان را عنوان کردند. لازم بذکر است مهندس لشکری در راستای برق رسانی و اجرای شبکه در اراضی فاقد شبکه با خرید اشتراک قطعی خبر داد و در این راستا اشاره نمود : متقاضیان می توانند اخذ هزینه انشعاب را بصورت قطعی پرداخت نمایند و مدیریت برق نسبت به اجرای شبکه ظرف کوتاهترین زمان ممکن اقدام نماید و هر زمان واحد مالکین ساخته شد ،بدون اخذ هیچ گونه هزینه ای نسبت به اجرای برق اقدام نماید .دوستی روشن با بیان اینکه این طرح باعث توسعه و آبادانی قسمتی از روستا و شهرک های فاقد شبکه برق می گردد و از دهیاران روستاها درخواست اطلاع رسانی به متقاضیان ذینفع را داشته تا نسبت به ثبت نام انشعاب اقدام که اداره برق نیز اجرای شبکه برق را در دستور کار قرار دهد .

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

به گزارش پسین اوز، و به نقل از فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اوز طرح ارتقای امنیت اجتماعی شهرستان در اولویت کار فرماندهی قرار گرفته است.

پسین اوز

سرهنگ هادی محمدیان گفت: در پی اخذ گزارشات مردمی در مورد ایجاد مزاحمت و آلودگی های صوتی در اثر عبور و مرور موتورسواران بدون پلاک؛ این فرماندهی طرح امنیت اجتماعی را به محوریت مراکز آموزشی(مدارس و دانشگاهها) و مراکز درمانی و بیمارستان در دستور کار پرسنل فرماندهی قرار داد.

در این رابطه با تلاش ماموران تعداد ۶۰ دستگاه موتورسیکلت بدون پلاک و خودرو توقیف شد، که در بررسی های به عمل آمده مشخص گردید که از این تعداد وسائل نقلیه موتوری توقیف شده، یکدستگاه خودرو سواری و دو دستگاه موتور سیکلت سرقتی بوده است. سرهنگ محمدیان افزود: همچنین یکدستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق نیز کشف و ضبظ شد.

بالاترین مقام انتظامی شهرستان از دستگیری ۴ نفر سارق نیز خبر داد و گفت: آرامش در جامعه و بویژه امنیت مراکز آموزشی، درمانی و بهداشتی در راس برنامه های پلیس بوده و هرکس قصد اخلال در آرامش جامعه و یا خلل در نظم و امنیت جامعه بویژه محیط های آموزشی و درمانی داشته باشد با وی به شدت برخورد می شود.

فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اوز، با تشکر از همکاری مردم و مسئولان اظهار داشت: پلیس بطور شبانه روز برای امنیت و آرامش جامعه در خدمت آحاد مردم بوده و خواهد بود و یکی از پشتیبانان اصلی ما روحانیون عزیز و ائمه جمعه و جماعت شهرستان هستند. زیرا ما در راستای امر به معروف و نهی از منکر و اقامه دین و آموزش مردم در مسیر الهی گام برمی داریم. سرهنگ محمدیان در پایان با اشاره به پرسنل خدوم و زحمتکش نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی با عزت و اقتدار در میدان حضور دارد و سعی می کنیم تا اعتماد و رضایت مندی مردم صبور و محترم شهرستان اوز را تامین کنیم.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

جناب آقای  محمد شاحسنی بخشدار سابق بیدشهر

 در  پی  خبری مبنی بر اینکه جنابعالی ازسمت بخشدار بیدشهر بار دیگر در اداره آموزش  و پرورش مشغول خدمت  شده ،  بدینوسیله  از خدمات شایان شما درسمت بخشداری بیدشهر و در شهرستان اوز  که موجب خرسندی اهالی کوره و بیدشهر و روستاهای همجوار بوده و  به جهت خدمت رسانی در این امر مهم از زحمات بی وقفه اتان قدردانی می نماییم .
بی شک در این مدت برای منطقه بسیار مفید بوده اید  و بیاری خدا بار دیگر برای خدمت به مردم این مرز و بوم در اداره آموزش  و پرورش در جبهه فرهنگی، آموزشی  و تربیتی برایتان  آرزوی موفقیت و سربلندی داریم     

پایگاه اطلاع رسانی مربوطی کهنه

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

مراسم تکریم و معارفه بخشدار بیدشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  بخشداری بیدشهر  امروز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۹۹ در آئینی با حضور  علی اصغر علی پور فرماندار شهرستان ‌اوز ، صفدر منشی معاونت فرمانداری اوز،  سینا آقایاری بخشدار مرکزی اوز،  محمد شاحسنی بخشدار بیدشهر، جعفر راستگو  رییس شورای اسلانی شهرستان اوز مراسم تکریم و معارفه بخشدار سابق و جدید بخش بیدشهر انجام شد.

در این  جلسه که در تالار دارالقرآن کوره برگزار شد،  علی پور طی سخنانی از زحمات محمد شاحسنی قدردانی کرد و صفدر منشی، معاون فرمانداری شهرستان اوز، را با حفظ سمت به عنوان بخشدار موقت بیدشهر معرفی کرد.

شاحسنی از اقدامات چند ماهه مسئولیت خود در سمت بخشدار از جمله مقابله با بیماری کرونا و آتش سوزی و غیره صحبت کرد و از همکاری  فرمانداری شهرستان، نیکوکاران، امام جمعه و دهیاران شوراهای اسلامی بخش  قدردانی کرد.

صفدر منشی، معاون فرماندار و بخشدار موقت بیدشهر نیز ابراز امیدواری کرد با همراهی مسئولان و نیکوکاران در راستای خواسته اهالی بخش اقدام کند.

جعفر راستگو، رئیس شورای شهرستان نیز از خدمات شاحسنی به نیکی یاد کرد.

در پایان  خانه هلال احمر بخش بیدشهر مستقر در دارالقرآن کوره افتتاح شد و منصور منصوری به عنوان مسئول خانه  هلال احمر معرفی گردید.این نشست ساعت ۱۲ خاتمه یافت.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی
الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
درگذشت زنده یاد سیدمحمد حسینی بزرگ خاندان سلسله سادات روستای قلات و از معتمدین ، متاثرین و از خیرین منطقه را تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز به خدا پیوسته ، رحمت و غفران الهی و برای خانواده محترم و سایر منسوبین گرامی ، صبر و اجر جمیل مسالت می نمایم.
علی اصغر علی پور – فرماندار شهرستان اوز

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

طی حکمی از سوی کاظم خاوازی، وزیر جهادکشاورزی محمد جواد احمدی به عنوان رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فارس منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فارس، وزیر جهاد کشاورزی در حکمی مهندس محمد جواد احمدی را به‌عنوان رییس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی فارس منصوب کرد. 

متن کامل این ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای محمدجواد احمدی 
سلام علیکم 
در اجرای تبصره (٣) ماده (٧) قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران و بنا به پیشنهاد شورای استان، بدین وسیله به عنوان رییس شورای نظام مهندسی استان فارس منصوب می شوید . توفیق شما را در عرصه خدمت به بخش کشاورزی از خداوند متعال خواستارم . 
محمد جواد احمدی طی مصاحبه ای با اصحاب رسانه با بیان اینکه هدف تعامل است اظهار داشت :  هدف استان فارس است جنوب و شمال برایمان فرقی نمی کند.
 احمدی اظهار داشت : کارمان را بصورت شورایی آغاز و انشاا... تا پایان همه تصمیمات را به تصویب شورا خواهیم رساند . 

گفتنی است مهندس محمد جواد احمدی پیش از این سابقه عضویت ١٤ ساله نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، عضو شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس ، خزانه دار نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، عضو هیئت مدیره نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و عضو هیئت مدیره انجمن ایران زیبا را در کارنامه خود به ثبت رسانده است .

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

انا لله وانا الیه راجعون

بدینوسیله پایگاه اطلاع رسانی مربوطی کهنه  از طرف اهالی روستاهای کهنه و شهرک توحید کهنه خدمت اهالی محترم قلات بخصوص سادات بزرگوار قلات و منطقه و جناب سید یوسف حسینی درگذشت سید محمد حسینی بزرگ سادات قلات ومعتمد گرانقدر شهرستان اوز  را تسلیت عرض نموده .خداوند این عزیز از دست رفته را با صالحین وصدیقین محشور و به خانواده مرحوم صبر عنایت فرماید.روحشان شاد  باد

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰


با پیگیری شورای روستای کهنه جلسه ای یکشنبه ۲۳ شهریور ماه ۹۹  در سالن دبیرستان سلحشور کهنه با حضور سینا آقایاری بخشدار مرکزی ، عطوفت رئیس اداره آبفای شهرستان اوز، شورای اسلامی ، معتمدین روستای کهنه و نمایندگان جوانان در پیگیری مشکلات شبکه داخلی  آب در روستای کهنه و درخواست  تعویض لوله ها برگزار شد. 
در این‌جلسه قرار شد که چهار صد متر لوله 110 و دو هزار متر لوله 63 در اختیار روستا قرار داده شود که آبفا درخواست نمود هزینه اجرا بر عهده روستا باشد که از طرف مسئولین روستای کهنه پاسخ را به زمانی دیگر  موکول کردند . در  ‌خصوص مشکل قطعی  آب روستا  نیز از طرف شورای اسلامی کهنه این‌نکته را متذکر شدند که شبکه آب روستای کهنه دارای ۳ حلقه چاه می باشد ولی طی این ‌سالها دچار بی آبی هستند به دلیل پوسیدگی لوله های شبکه آب که در برخی نقاط با توجه به شکستگی لوله ها آسیب جدی به آسفالت و کوچه و خیابانهای رسانده است .همچنین برای  تعمیرات لوله ها در موارد شکستگی و خرابی  لوله و اتصالات به دلیل عدم تهیه و تامین لوله و اتصالات به موقع چند روز روستای کهنه و شهرک توحید کهنه دچار قطعی آب می  شوند که از طرف اداره  آبفا قول همکاری دادند  که از این به بعد در تهیه این موارد  مشکلات به حداقل برسد .بعد از جلسه بازدیدی از منبع آب روستا نیز شد که با توجه به غیر بهداشتی بودن آب انباری که آب از آن به منبع پمپاژ می شود قرار شد جهت حذف آن از شبکه آب تصمیم‌گیری شود .

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اوز: افق های پیشرفت شهرستان با گسترش بخش های کشاورزی قابل پیش بینی است

پیام‌دانش / رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اوز :  تقویت اداراتی چون جهاد کشاورزی و دامپزشکی به رونق کارآفرینی و اشتغال زایی کمک موثر می کند.

مهندس حسین وطن دوست که چند روز قبل در تالار فرمانداری به سمت رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اوز منصوب و معرفی گردید، اظهار کرد:

جهاد در حال حاضر فاقد چارت سازمانی می باشد و امید است تا پیش از سال جاری چارت سازمانی آن از سوی وزارت خانه و سازمان استان ابلاغ شود.

وی خاطرنشان کرد:

با ابلاغ چارت، عنوان جهاد به مدیریت جهاد کشاورزی تغییر می کند و افراد سازمانی که در آن قرار می گیرند مطمئنا از ۱۰ نفر بیشتر خواهند بود.

او ابراز امیدواری کرد تا قبل از پایان سال جاری نیروهایی از سوی سازمان استان اعزام گردند.

مهندس وطن دوست شعاع خدمت رسانی جهادکشاورزی را وسیع عنوان و خاطرنشان کرد: اولویت جهادحفظ منابع موجود به ویژه آب و خاک و استفاده درست از هر دوی آن هاست.

وی باقدردانی ازمهندس امین نظام پور، رئیس مرکز ترویج کشاورزی، که کارهای زیادی را بیش از این انجام داده است، بر ضرورت رونق کاشت گیاهان با مصرف آب کم تاکیدوبه ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی اشاره کرد.

وی با بیان مزیت صنایع تبدیلی گفت: یکی از ویژگی های این کارگاه ها این است که حتما ضرورت ندارد محصولات کشاورزی بومی آن منطقه باشد و با ایجاد صنایع تبدیلی می توان با جذب محصولات به بسته بندی، استاندارسازی و صادر کردن آن ها همت گماشت.

مهندس وطن دوست در توجیه نظر خود اظهار کرد:

فرضادرآذربایجان درخت نخل نیست ولی کارخانه صنایع تبدیلی خرماوجودداردوبازارهای زیادی را پوشش می دهد.

رئیس جهاد کشاورزی باتاکیدبرنقش تشکل های مردم نهاد ازبرنامه های خودبرای برقراری ارتباط با مردم خبر داد و گفت:

جلب اعتماد مردم و مراجعان دراولویت برنامه هایم می باشد وبدین خاطرانتظاردارم به جهاد کشاورزی به عنوان ارگانی مولد و اشتغال زا نگاه شود.

او ازگستردگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میمند نیز نکاتی را بازگو و اظهار کرد:

فعالیت مدیریت نام برده با بیش از ۳۵ نفر شاغل استمرار دارد و مطمئنا شهرستان اوزنیز می تواند از چنین ظرفیت انسانی برخوردار گردد.

او آینده شهرستان را در بخش کشاورزی روشن دانست و خواستار پشتیبانی از این مجموعه شد.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

گزارشگران: حمیرا نامدار و مریم سمیعی/پسین‌اوز:

امروزه در تمام دنیا به بخش دام، طیور و آبزیان که یکی از مهمترین بخش های دامپزشکی بوده و مسئولیت تأمین پروتئین مصرفی را بر عهده دارد توجه ویژه ای می شود. در این میان دامپزشکی در برقراری امنیت غذایی و ایجاد اشتغال نقش مهم و اساسی دارد. با وجود اینکه دام و فرآورده های خام دامی یکی از مهمترین و غنی ترین پروتئین های حیوانی محسوب می شوند، لذا تأمین بهداشت دام و نظارت و کنترل فرآورده های مربوط به آن و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی از ضرورت هاست که جزء از طریق حمایت از دامپزشکی امکان پذیر نمی باشد.
نشریه خبری- اجتماعی – فرهنگی پسین اوز در این راستا به تهیه گزارشی از پتانسیل های دامپروری و دامپزشکی شهرستان اوز پرداخت تا با رئیس دامپزشکی این شهرستان به گفتگو بپردازد آنچه در زیر می خوانید ماحصل این نشست است:

*خانم دکتر لطفاً ضمن معرفی خودتان به سوابق خدمتی، مدیریتی، اجرائی و علمی خود اشاره فرمائید؟
خیرالنسا نوروزی متولد مهرماه ۱۳۶۸ و در سال ۱۳۹۴ از دانشگاه دامپزشکی دولتی شیراز در رشته دکتر عمومی فارغ تحصیل شدم. بعد از فارغ التحصیلی به مدت دو سال در کشتارگاه ققنوس به عنوان مسول فنی مشغول فعالیت بوده و در دی ماه ۹۶ با افتتاح پست دامپزشکی به عنوان اولین مسئول دامپزشکی اوز مشغول شدم و از بهمن ماه ۹۸ این اداره از پست دامپزشکی به اداره دامپزشکی ارتقا یافت.
*چه تفاوتی بین قبل از ارتقاء بخش و ارتقاء کنونی اداره دامپزشکی وجود دارد؟
قبلا تمام کارهای اداری در لار انجام می گرفت. همچون صدور مجوز، ارتباط با شیراز و … از طریق لار نامه ها را ارسال می کردیم. ولی در حال حاضر خود اداره اوز به صورت مستقل کارها را انجام می دهد.
*تشکیلات و پست های سازمانی اداره دامپزشکی را توضیح دهید؟
در چارت سازمانی اداره تعداد کارمندان بین ۴ تا ۷ نفر می باشد ولی در حال حاضر دو نیرو هستیم و به زودی سه نیروی دیگر نیز در مهرماه با برگزاری آزمون به ما ملحق می شوند.
*وظیفه دامپزشکی را به صورت مختصر بیان کنید؟
وقتی اسم دامپزشکی می آید، شاید دیدگاه اولیه بیشتر مردم این باشد که کار دامپزشک صرفا فقط درمان دام است. ولی درمان دام یک بخشی از کار دامپزشکی می باشد. در بحث فرآورده های خام دامی، مواد لبنی و پروتئینی مثل تخم مرغ، نظارت بهداشتی آن بر عهده سازمان دامپزشکی است. یعنی علاوه بر بحث درمان، بحث نظارت بر فرآورده های دامی و بحث کنترل بیماری های مشترک بین دام و انسان هم مطرح است. طبق آمار سازمان جهانی از بین ۱۵۰۰ بیماری عفونی که در کل دنیا وجود دارد تقریبا حدود ۶۵ درصد بیماری ها مشترک است که کنترل آنها به عهده سازمان دامپزشکی است. یکی از کارهای اداره واکسیناسیون رایگان دولتی از جمله هاری برای سگ های گله و واکسیناسیون تب مالت ،ابله و ppr می باشد ، که ما به صورت مستمر و سالانه انجام می دهیم. علاوه بر بحث بهداشت، بحث اقتصادی هم مطرح است که اگر خود اوز را در نظر بگیریم ۸ واحد مرغ گوشتی، یک واحد مرغ تخم گذار و حدود ۴۰ هزار دام سبک(گوسفند و بز) و دام سنگین(گاو و شتر ) داریم که برای حفظ این سرمایه ها، نظارت آن بر عهده سازمان است.
*شهرستان اوز در مورد مرتع و دامداری به نظر شهرستانی ضعیف محسوب می شود. آیا این نظریه درست است یا خیر؟ چرا؟
خیر، در بحث گاو پرواری منطقه خودمان خوب و ظرفیتمان از شهرهای همجوار بیشتر است. مثلا همین کشتارگاه ققنوس نصراوز الان در جنوب استان فارس جزء یکی از کشتارگاههای فعال وخوب محسوب می شود
*آیا شهرستان استعداد سرمایه گذاری در بخش دام را دارد؟
بله، یکی از کارهای مهم تلاش برای احداث کشتارگاه دام است. البته آقای طیب احمدی پیگیر کارهای آن هستند که به امید خدا اگر این اتفاق تحقق یابد و بتوانیم این امتیاز را برای شهر اوز بگیریم، کل کشتارهای دام منتقل به خود شهرستان اوز می شود چون در کل جنوب استان فارس کشتارگاه صنعتی دام نداریم. در حال حاضر همه کشتارگاه ها به صورت سنتی فعالیت می کنند.
*همانطوری که خودتان گفتید تامین و تضمین بهداشت و سلامت فرآورده های دامی جزء وظایف شماست در این مورد بیشتر توضیح دهید و اقداماتی که انجام شده است را شرح دهید؟
یکی از کارهای اداره، نظارت مستقیم و روزانه بر دام های کشتاری است که در مغازه های سطح شهر عرضه می شود. مثلا لاشه ای که کشتار می شود باید از لحاظ سلامتی مورد تائید و شرایط نگهداری آنها در مغازه ها مناسب و با ماشین مجهز از کشتارگاه تا محل مورد نظر حمل شود. چون خیلی از بیماری ها قبل از کشتار مشخص نمی شود و بعد از کشتار علایم آن نشان داده می شود. به همین خاطر دام هم قبل و هم بعد از کشتار مورد بازدید قرار می گیرد. حتی در مورد عرضه تخم مرغ هم به همین صورت بوده و باید نظارت کافی داشته باشیم.
*آیا جمع آوری دام های سطح شهر برعهده اداره دامپزشکی می باشد؟
خیر، جمع آوری دام های سطح شهر بر عهده شهرداری است و اگر کسی شکایتی داشت، از طریق شهرداری اقدام کنند. چون در مورد نگهداری دام در خانه مخصوصا در این فصل کَنه یک نوع انگل است که در فصل گرما شیوع پیدا می کند و خود کَنه عامل اصلی انتقال تب کریمه کنگو می باشد. حال چه از طریق گزش و یا استفاده از گوشت دام آلوده. چون تب کریمه کنگو یکی از بیماری هایی است که دام هیچ نوع علایمی ندارد. ولی گوشت آن اگر مورد استفاده قرار گیرد کشنده است.
*آمار تعداد دام های شهرستان را به تفکیک بفرمایید؟
آمار کل محدوده شهرستان شامل: ۳۵ هزار دام سبک، در فصل های کوچ رو حدود ۸ هزار دام کوچ رو، حدود ۴ هزار دام سنگین، ۸ واحد مرغ گوشتی و یک واحد مرغ تخم گذار است.
*خدمات شما به دامدارها چیست؟ در مورد بهداشت و جلوگیری از بیماری دام چه برنامه هایی دارید؟
در طول سال ۴ مرحله تزریق واکسن رایگان دولتی داریم. کلاً کار دامپزشکی یک بخش دولتی و یک بخش خصوصی است. بخش دولتی آن شامل: واکسن آبله و تب برفکی، واکسیناسیون بیماری طاعون که بیماری بسیار کشنده ای است و خسارت های زیادی به دام دار وارد می کند، واکسن هاری برای سگ گله، واکسن تب مالت برای حیوانات تا از انتقال بیماری بین خودشان و انتقال به انسان (انتقال از طریق شیر و گوشت) جلوگیری شود. سالیانه برای واحدهایی که گاو شیری داریم تست سل و بورسلوز که سل یک بیماری تنفسی مشترک بین انسان و دام است و هر شش ماه یک بار این تست در گاوداری های شیری انجام می شود و در اسب داری ها نیز هر شش ماه یک بار تست مشمشه که بیماری مشترک بین انسان و دام است، انجام می گیرد.
*آیا در شهرستان داروخانه دامپزشکی وجود دارد؟ اگر خیر برنامه ای برای این تاسیس دارید؟
قوانین ایجاد داروخانه این است که اول باید یک مطب دام پزشکی در سطح شهرستان دایر باشد که در بخش خصوصی دام پزشکی فعالیت کند. در کنار مطب می توان داروخانه ای نیز احداث کرد. البته متقاضی زیاد است و منطقه به شدت نیاز دارد چون بین منطقه لار تا خنج هیچ داروخانه دام پزشکی وجود ندارد. که امیدواریم در اینده ای نه چندان دور شاهد فعالیت بخش خصوصی توسط نیروی بومی ( دکتر رحمانیان )خواهبم بود .
*رعایت حقوق حیوانات بویژه سگ های ولگرد را چه کسانی انجام می دهند و برنامه ها را بفرمایید؟
جمع آوری سگ های ولگرد به عهده شهرداری است. در شهر اوز به مدت دو سال است که انجمن حمایت از حیوانات به سرپرستی خانم شبانکاره تشکیل شده که تعدادی از همشهریان نیز عضو این مجموعه هستند و با همکاری شهرداری سعی می کنند تا از کشتار سگ های سطح شهر جلوگیری شود. هر چند خیلی از افراد با این کار موافق نیستند. در پناهگاه محوطه هایی ساخته شده که سگ های نر و ماده و توله جداگانه نگهداری می شوند. غذارسانی روزانه توسط خود اعضای انجمن صورت می گیرد.
شهرداری اوز اولین شهرستانی جنوب استان فارس است که برای نگهداری سگ ها کمپ دایره کرده است. البته چون هزینه عقیم کردن سگ ها و همچنین مراقبت بعد از عمل زیاد است عقیم کردن سگ ها غیرممکن می باشد.
در مورد نگهداری سگ ها نیز باید فرهنگ سازی شود تا همشهریان عزیز به سگ های دم درب خانه هایشان غذا ندهند. چون این سگ ها نه واکسن هاری زده و نه برنامه ضد انگلی دارند. درست که نیت همشهریان خیر است ولی غرایز حیوانات را نباید نادیده گرفت .
*آیا دام های اوز دارای شناسنامه هستند؟
شرایط به این صورت است که به ازای هر ۵۰ راس دام شناسنامه بهداشتی داده می شود، که هر سری برنامه واکسیناسیونی از طرف بخش دولتی یا خصوصی انجام می گیرد در آن ذکر می شود. البته دامداری ها دو نوع هستند یا سنتی که شناسنامه بهداشتی به آنها تعلق می گیرد و یا صنعتی که پروانه بهداشتی دارند.
*آیا کلاس های آموزشی برای دامدارها تشکیل شده یا می شود؟
بله تشکیل می شود. به خصوص در فصلی که عشایر کوچ رو هستند و احتمال انتقال بیماری بیشتر است کلاس هایی برگزار می کنیم که استقبال بسیار خوب همراه است و سعی می کنیم این کلاس ها را در روستاها برگزار کنیم. همین چند وقت پیش کلاسی در مورد بروسلوز که همان تب مالت در انسان است تشکیل شد، که بروسلوز در گله باعث سقط در گله می شود که ضررهای اقتصادی زیادی را به دامدار تحمیل می کند. بیماری در انسان نیز حائز اهمیت است و در انسان نیز از طریق لبنیات به خصوص در پنیر بسیار زیاد بوده و علایم آن تب شدید، استخوان درد، سرگیجه و .. است که در اکثر اوقات این بیماری تشخیص داده نمی شود و امکان دارد سال ها این بیماری در انسان باقی بماند.
*جایگاه پرورش زنبور عسل در شهرستان چگونه است؟
در شهرستان مرتع ضعیفی داریم و باغداری نیز بسیار کم است. اکثر زنبوردارها غیربومی هستند. پرورش زنبور به نسبت کاری سخت و باید باتوجه به شرایط آب و هوایی مرتب جابه جا شوند
* دامپزشکی در حفظ حیات وحش چه نقشی دارد؟
یکی از کارهایی که محیط زیست در حال انجام آن است حفظ پرندگان شکاری است که به صورت قاچاق از منطقه خارج می شود. .
دریاچه هیرم که جزء تالاب های طبیعی محسوب می شود، در زمانی که پرندگان مهاجر به این منطقه می آیند اداره دامپزشکی هفته ای یک بار بازدیدی در مورد آنفولانزای فوق حاد که بیماری مشترک انسان و دام است انجام می دهد. چون احتمال اینکه این پرندگان مهاجر باعث انتقال بیماری باشند خیلی زیاد بوده و یکی از علایم این بیماری تلفات ناگهانی خیلی زیاد است.

دامپزشکی
*آیا شما به عنوان دامپزشک هم کار می کنید یا فقط امور اداری را به عهده دارید؟
هر اداره ای نیروی واکسیناتور دارد که وظیفه واکسیناسیون دام را بر عهده دارند. ولی چون شهرستان اوز بخش خصوصی ندارد درمان و ویزیت کیس هم در وقت اداری انجام می دهیم.
*آیا بیماری های مشترک حیوان و دام در این شهرستان مهار شده است؟
ریشه کنی بیماری به صورت منطقه ای انجام نمیشود بلکه به صورت یکبرنامه کشوری از سوی سازمان دامپزشکی دنبال می شود و نمی توان گفت بیماری مشترک را مهار کرده ایم اما تمام تلاش ما این است که تا حد امکان شرایط گسترش بیماری را از بین ببریم. مثلاً با برنامه سالیانه تب مالت، هاری،تست سل و بروسلوز گاوی، تست مشمشه و همچنین توزیع سم جهت کاهش فعالیت کَنه در فصول گرم سال.
با همه ی این فعالیت ها و نظارت هایی که وجود دارد اما توصیه می شود که گوشت تازه را اول به مدت ۲۴ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری بعد آن را فریز کنید و همچنین پس از پخت کامل مصرف شود.
*به نظر اصلی ترین وظیفه دامپزشکی اوز، حفاظت از سرمایه دامی این شهرستان است آیا در این مورد برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارید؟
یکی از برنامه های طولانی مدت ما احداث کشتارگاه صنعتی دام در شهرستان اوز است. همین طور که در حال حاضر کشتارگاه طیور در شهرستان اوز دایر و فعال است و به نظر من مسئولین در این رابطه باید با دید بازتری به این کشتارگاه نگاه کنند. چون حدود ۸۰ نفر به صورت مستقیم در آنجا فعالیت و یک اشتغال زایی بسیار خوبی می باشد. آقای ناصر اسفندنیا یکی از خیرین بزرگی است وارزش کار این خیر بزرگوار بسیار ستودنی است. اگر بتوانیم کشتارگاه دام در شهرستان اوز دایر کنیم هم بحث اشتغال زایی آن مطرح است و همین اینکه احتمال تبدیل شدن شهرستان به یک قطب دامی زیاد می باشد.
همچنین قصد داریم دامداران را سازماندهی تر کنیم. یکی از این کارها پلاک گذاری، هویت گذاری و بیمه دام است تا مشخص شود هر دامی متعلق به کدام دامدار است. حتی اگر این دام ها خرید و فروش شود باز هم از طریق سامانه قابل پیگیری است. بهتر است در سال ۲۰۲۰ دیدمان فراتر رود و دامداران را از سنتی به صنعتی سوق دهیم.
قبلا در مورد بحث آبزی پروری موردی نداشتیم ولی در حال حاضر در ۲ مزارع به صورت آزمایشی پرورش ماهی را شروع کرده ایم که اگر نتیجه بخش باشد می توانیم در مکان هایی که سد یا حوضچه وجود دارد از آب آن برای پرورش آبزیان نیز استفاده کنیم.
*سخن آخر؟
با وجود اینکه دامپزشکی جزء مشاغل سخت محسوب می شود و ارتباط مستقیم با سلامت انسان دارد متاسفانه همچنان این رشته در حاشیه مانده و مورد بی مهری و کم توجهی قرار گرفته است. ما نیازمند حمایت بیشتری از طرف مسئولین هستیم چون بعد از دو سال نیم که از دایر شدن این اداره می گذرد هنوز بدون ماشین و برای واکسیناسیون از ماشین شخصی خودمان استفاده می کنیم. چون بودجه ای که از طرف دولت به این مرکز تعلق می گیرد صرف واکسیناسیون ها می شود که بسیار هزینه بر هستند.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

۱۳۹۹/۰۶/۲۴

معاون عمرانی استانداری فارس؛

تا پایان سال مالی جاری یازده پروژه آبرسانی در فارس افتتاح خواهد شد

معاون عمرانی استانداری فارس تعداد پروژه های قابل افتتاح در حوزه آب تا پایان سال مالی جاری را یازده پروژه و شامل ۳ سد، ۶ پروژه آبرسانی ۲ شبکه آبیاری و زهکشی اعلام کرد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  استانداری فارس ، محمود رضایی عنوان کرد : به‌دلیل اهمیت تامین آب شرب شهرهای این استان، اولویت سرمایه‌گذاری حوزه آب منطقه ای بر روی طرح‌های آبرسانی است.
وی آبرسانی به شهرهای ارسنجان و سعادت شهر ،    جهرم و قیر  ، داراب و زرین دشت  ،   فسا و استهبان  آبرسانی به شیراز  ، احداث ساختمان سد کوار  ساختمان سد نرگسی ، اجرای  شبکه آبیاری و زهکشی تنگ براق و  شبکه آبیاری و زهکشی تنگ فیروز آباد  واحداث ساختمان سد هایقر را از جمله پروژه های قابل افتتاح تا پایان سال جاری عنوان کرد .
وی  به مشکلات و تنگناهای فارس در حوزه تامین آب اشاره کرد و گفت : محدودیت تامین منابع مالی ، عدم بکارگیری الگوی مصرف بهینه آب در بخش های مختلف مصرف  ، فرسودگی سازه های آبی و  شبکه های آبرسانی و در نتیجه کاهش راندمان آنها  ، هدر رفت آب از شبکه و خطوط آبرسانی و آب های مشترک ،  مدیریت نامطلوب تقاضا و مصرف و هدر رفت و پرت آب از شبکه های آب و فاضلاب ، برداشت بیش از حد مجاز از آب های زیرزمینی غیر مجاز   ،  مصرف زیاد آب در بخش کشاورزی ، استفاده از آب شرب برای ساخت و ساز ها   ، هدر رفت آب در ساختمان ها و عدم استفاده از پساب فاضلاب  ، عدم تکمیل و احداث تصفیه خانه ها ،  خشک شدن تالابها ، از جمله مهمترین مشکلات در حوزه تامین آب است .
معاون عمرانی استانداری فارس کافی نبودن اعتبارات عمرانی در مقایسه با اعتبارات مورد نیاز و عدم تخصیص به موقع  اعتبارات ، تعرفه بسیار پایین قیمت آب بها و به تعبیری مجانی بودن آب بخصوص در بخش کشاورزی ، عدم تکمیل پروژ های آبرسانی و تکمیل سدهای در دست اجرا  تمایل کشاورزان به کشت برنج باتوجه به جاذبه بازار و عدم رقابت پذیری کشت های جایگزین ، نبود الگوی کشت مناسب و جایگزین محصولات پرمصرف آب ، را از دیگر معضلات حوزه تامین و مصرف آب در فارس اعلام کرد . 
رضایی البته با یادآوری طرح مهم انتقال آب از سد درودزن  به شیراز خاطر نشان کرد : به توجه به جایگاه استراتژیک و مدیریت بحران آب‌رسانی در شیراز،  بخش قابل توجهی از مشکلات مرتبط با حوزه تامین آب در شهر شیراز با اتفاقات خوبی چون انتقال خط دوم آب سد درود زن که در حال وقوع است مرتفع خواهد شد .

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

🔹نماینده مردم شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی از هزینه ۶۱ هزار تومانی ثبت نام در هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور، انتقاد کرد.

🔸حسین حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره ثبت نام هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور گفت: طبیعتا فارغ التحصیلان زیادی در کشور منتظر فراهم شدن فرصت شغلی مناسب هستند و با توجه به افزایش روند بازنشستگی کارمندان در سال‌های اخیر، برخی ادارات و سازمان‌های دولتی برای رسیدگی به امور، به استخدام نیروی انسانی نیاز دارند.

🔹این نماینده مردم در مجلس افزود: بی شک یکی از اولویت‌های  مهم کشور اشتغالزایی بوده و طبیعی است که امکان استخدام تمامی متقاضیان اشتغال در بخش‌های دولتی وجود ندارد اما این انتظار وجود دارد که در معدود استخدام های دولتی، عدالت رعایت شود البته همزمان با استخدام های دولتی با برنامه ریزی مناسب، باید شرایط اشتغالزایی و کارآفرینی در بخش های خصوصی فراهم شود.

💠 حسین زاده گفت: برخی از جوانان گلایه‌هایی داشتند مبنی بر اینکه باید پذیرش از نیروهای متخصص و تحصیلکرده در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی بیشتر باشد چرا که تعداد شرکت کنندگان در آزمون با  تعداد نفرات برای تصدی عناوین شغلی مورد نیاز تناسبی نخواهد داشت.

🔺 نماینده مردم شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس گزارش‌های رسیده هزینه ثبت‌نام برای هشتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور ۶۱ هزار تومان است و این رقم برای افراد بیکار یا کسانی که به تازگی فارغ‌التحصیل شده‌اند با توجه به شرایط کنونی که خانوارها با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، بسیار است در هرصورت نباید حتی یک نفر که شرایط را دارا است بخاطر هزینه، در آزمون شرکت نکند.

🔹عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی یادآور  شد: در هر صورت باید از تمام ظرفیت ها برای اشتغالزایی استفاده شود.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

 پیام دانش /  مهندس محسن مهرآوران،عضو هیئت امنای راه مربط :

 طی درخواست فرماندار اوز در خصوص کمک به هیئت امنای گردنه اوز- کهنه، هیئت امنای راه مربط برای اینکه حسن نیت و همکاری خود را نشان دهد با تقبل هزینه کارکرد یک دستگاه بیل مکانیکی به مدت معین و ارسال آن به گردنه اوز- کهنه، ادامه کار را برای هیئت امنای این گردنه فراهم ساخت و نوید این موضوع را داد که می شود با همکاری گام در جهت پیشرفت منطقه داشت.

احداث راه های مواصلاتی اعم از آزاد راه ها، بزرگراه ها، راه آهن و… یکی از مهمترین شاخصه های توسعه یافتگی در منطقه وجود شبکه حمل و نقل و جاده های ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با سایر مراکز مهم کشور است که به گفته بسیاری از کارشناسان تاثیر این عامل بر رشد و گسترش سایر عوامل توسعه، انکارناپذیر می باشد و زمینه توسعه از جهات مختلف را فراهم می آورد. توسعه راه، مهم‌ترین زیرساخت و بهبود شاخص برای توسعه همه‌جانبه در بخش‌های مختلف به‌شمار می‌رود. علی‌رغم مشکلات و موانع زیادی که تا به امروز در زمینه سرمایه گذاری و توسعه راه‌های این شهرستان  داشتیم، گام‌های بلندی در این زمینه برداشته شده است. یکی از این موارد، احیای راه قدیمی مربط است که در دست اقدام است. راه‌های زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید یا اصلاح و یا تازه احداث شود و هر گروهی یکی از این کارها را باید به عهده گیرند و به سرانجام رسانند. راه ها، جنبه موازی کاری نداشته و احداث یکی در گرو تعطیلی دیگری نیست همچنان که پیش‌تر نیز در گروه‌های مجازی این مسئله گفته‌شده بود که خیری قصد اصلاح جاده کوره تا بختیارویه را دارد منوط به تعطیلی جاده مربط که این موضوع به‌دور از توسعه‌یافتگی مدنی است. راه‌های شهرستان اوز مانند فرشی است که هر گروه باید گوشه‌ای از آن را بگیرد و به سرمنزل مقصود برساند. بی‌گمان توسعه راه‌ها در تکامل و پیشرفت مدنی و فرهنگی بشر نقش اساسی دارد که بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

 خداوند در آیه ۲۷ سوره فاطر ایجاد راه‌ها از سوی خداوند برای بشر را نشانه‌ای از قدرت و یکتایی خویش بر می‌شمارد و در آیات ۱۵ سوره نحل،۳۱  سوره انبیاء و نیز ۵۳ سوره طه ایجاد راه‌های مختلف را عاملی مهم برای دست‌یابی بشر به مقاصد و منافع خویش معرفی می‌کند. در این آیات به مسئله بزرگراه‌ها و شاهراه‌های حیاتی اشاره می‌شود و تبیین می‌کند که خداوند است که هدایتگر انسان‌ها برای ساخت راه‌های بزرگ و فراهم‌کننده امکان آن است و انسان‌ها باید بر این نعمت نیز، خداوند را سپاسگزار باشند. تأکید بر بزرگراه‌ها از آن‌ روست که امکان جابه‌جایی، حمل‌ونقل و نیز امنیت بیش‌تری برای شخص و کاروان‌های ترابری فراهم ساخته است؛ زیرا حضور بیش‌تر و امکانات متعدد، سیر و سفر را آسان می‌سازد و درصد خطرپذیری را کاهش می‌دهد. آیه ۲۷ سوره فاطر بر این نکته نیز تأکید می‌کند که راه‌ها باید متعدد و متنوع باشد تا امکان گذر و حمل‌ و نقل جاده‌ای بیش‌تر و بهتر فراهم آید.

 تعدد و تنوع راه‌ها نشان از توسعه‌یافتگی مدنی و دست‌یابی به آرامش است. امید است با این تفاسیر با همدلی و تعهد متقابل برای توسعه راه تلاش متوازن داشته و شاهد رشد و پیشرفت هر چه بیشتر شهرستان ازنظر راه‌های دسترسی به مناطق مختلف باشیم.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

مربوطی  کهنه :  امروز  یکشنبه ۲۳ شهریورماه ۹۹ جلسه مشترک بنیاد مسکن و اداره اوقاف  اوز بصورت ویدئو کنفرانس با کار گروه مشترک استانی برگزار شد. در این جلسه ضمن توضیحات مسئولین  استانی و تاکید بر اخذ اسناد و همکاری مشترک ادارات در این خصوص ، دوستی روشن سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اوز  از صدور ۶ فقره سند تا هفته آینده با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک جویم  و از صدور بیش از ۲۸ فقره املاک اوقاف تا پایان سال جاری خبر داد .

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی 

به اطلاع کلیه دریافت کنندگان زمین ۶۴ قطعه توزیع شده در شمال شهرک توحید کهنه می رساند که یکشنبه ۹ شب (۲۳ شهریور) در محل مسجد جامع شهرک توحید جلسه ای با حضور اعضای شورای اسلامی و دهیاری شهرک توحید و روستای کهنه و اعضای شورای سرپرستی شهرک توحید و اصحاب رسانه و افراد دریافت کننده زمین ۶۴ قطعه زمین با موضوع شفاف سازی و پرسش و پاسخ از مسئولین و تبادل نظر برگزار می شود. ✅ لذا فقط از همه افراد ذکر شده در این اطلاعیه دعوت می شود که سرموقع و در فضایی دوستانه با کلام محترمانه در جلسه حضور یابند.

با تقدیم احترام ؛ شورای اسلامی و دهیاری و شورای سرپرستی شهرک توحید کهن

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

با پیگیرهای علی اصغر علی پور فرماندار شهرستان اوز و سایر مسئولین، تاکنون بالغ بر ۱۰ اداره در شهرستان اوز ارتقا یا استقرار یافته است. در هفته اخیر نیز با معرفی سرپرستان مربوطه شاهد ارتقای ادارات پست، جهاد کشاورزی و استقرار نمایندگی نظام مهندسی ساختمان در اوز بودیم و قرار بود که کمیته امداد امام خمینی نیز با معرفی سرپرست خود مستقر گردد که به دلیل عدم امکان حضور مدیر کل کمیته امداد امام خمینی در اوز این استقرار به هفته آینده موکول شد.

فرماندار اوز ضمن تشکر از مطالبه گری و مشارکت شهروندان گفت: فرمانداری با قدرت، پیگیر ارتقا و استقرار ادارات در شهرستان اوز است و در آینده نزدیک ۴ اداره دیگر با معرفی سرپرستان خود در شهرستان مستقر می شوند.
مهندس علی پور گفت: علاوه بر کمیته امداد امام خمینی که در هفته جدید مستقر می گردد، ادارات پزشکی قانونی، ثبت اسناد و املاک، میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز از دیگر اداراتی هستند که استقرار آن ها در اوز به تصویب رسیده و مقدمات آن انجام شده و به زودی مستقر می شوند. فرماندار اوز از پیگیری برای استقرار سایر ادارات نیز خبر داد و افزود پس از قطعیت زمان استقرار آن ها اطلاع رسانی خواهد شد.اوز امروز/.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده مردم به نقل از روابط عمومی فرودگاه لارستان؛ برنامه پروازی دوحه-لار-دوحه شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر با پیگیری‌های مهندس حسین‌زاده نماینده مردم لارستان،  خنج، گراش و اوز، حسنی معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان و صولتی مدیرکل فرودگاه آیت‌الله آیت‌اللهی لارستان از سر گرفته شد.

🔸 بر اساس اعلام رسمی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از ۲۷ شهریورماه ۹۹ مسیر پروازی دوحه- لار- دوحه در پنجشنبه‌های هرهفته برقرار خواهد شد.

 پیش از این نیز با پیگیری مهندس حسین‌زاده نماینده مردم، صولتی مدیرکل فرودگاه لارستان و مسئولین دستگاه‌های اجرایی پروازهای مسیر لار-دبی-لار شرکت هواپیمایی فلای دبی از ۸ شهریورماه ۹۹ مجدد برقرار شد.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

امروز  چهارشنبه ۱۹ شهریور ماه ۹۹ با حضور دکتر صادقی معاون توسعه جهاد کشاورزی استان فارس و هیات همراه،علیپور  فرماندار شهرستان اوز ،فرزاد شریفی مسئول دفتر مهندس حسین زاده نماینده مردم در مجلس، رئیس جهاد کشاورزی لارستان و هیات همراه ،آقایاری بخشدار مرکزی اوز،رسانه های مربوطی کهنه،پیام دانش،پسین اوز و اوز امروز و برخی از شوراها و دهیاران   در سالن‌اجتماعات فرمانداری شهرستان اوز  ؛ حسین وطن دوست به عنوان سرپرست جهاد  کشاورزی شهرستان اوز معرفی شد.

در این جلسه که صفدر منشی معاون فرماندار مدیریت آن را به عهده داشت ابتدا مهندس مظفری مدیر جهاد کشاورزی لارستان گزارشی از وضعیت کشاورزی شهرستان ارائه کرد. وی گفت: اوز ۹۸۶ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و میزان متوسط بارندگی در ۱۰ سال اخیر ۲۰۳ میلیمتر بوده است. شهرستان ۱۵۷۷ هکتار زراعت  آبی و ۷۳۰۰هکتار دیم دارد. ۱۳هزار و ۱۶۵ تن محصولات باغی و ۱۷۵ تن تولیدات  گلخانه ای در سال دارد و دارای ۲ واحد تعاونی فعال و نیمه فعال است.وی به صنایع گوشت ققنوس در اوز نیز اشاره ای داشت که ۸۵ نفر در آن اشتغال دارند.

محمود محبی نائب رئیس شورای شهر اوز نیز در سخنانی درخواست نمود که ترتیبی اتخاذ شود کشاورزی از شکل سنتی به سمت مدرن و صنعتی سوق داده شود ، جهت آموزش  کشاورزان نیز برنامه  ای از سوی جهاد کشاورزی در نظر گرفته شود و همچنین برای اخذ مجوزها نیز تدابیری اندیشیده شود در تسریع اخذ مجوزهای کشاورزی و دامپروری و کاهش بوروکراسی اداری.

محمدابراهیم ‌جام‌گوهری از فعالین در عرصه کشاورزی شهرستان اوز نیز در این‌جلسه نیز مسائل و مشکلات جهت اخذ مجوزهای برای دامپروری تشریح نمودند و درخواست نمود که به کشاورزان و دامداران آموزشهای لازم‌در جهت مدرنیزه کردن این فعالیتها داده شود.
خانم‌خاطره حاجی پور تحصیل کرده رشته  کشاورزی  نیز از دکتر صادقی درخواست نمود که از جوانان ‌بومی متخصص در فعالیتهای کشاورزی با توجه به پتانسیل  موجود استفاده شود
احمد خضری نیز بهداشت را به فرهنگی بودن شهر اوز درخواست نمود که از شهر اوز در عرصه کشاورزی نباید غافل شوند چون با وجود اینکه در منطقه گرم‌و خشک قرار دادین‌ولی افراد فعالی در عرصه کشاورزی مثل ابراهیم‌جام  گوهری در آن وجود دارند که در این‌منطقه کشاورزی می کنند و محصولاتشان را به خارج از کشور صادر می کنند که نیاز به توجه بیشتر به شهرستان اوز در عرصه کشاورزی می باشد.

دکتر صادقی معاون سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن عذر خواهی از تاخیر ۴۵ دقیقه ای گفت: وزارت کشاورزی متولی تامین امنیت غذایی است و یکی از وظایف اصلی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تدوین برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شهرستان اوز که ظرف ۲ ماه و ارائه آن به فرمانداری و جهاد کشاورزی استان باید باشد . وی بر ضرورت استفاده از تکنولوژی نوین در کشاورزی تاکید داشت و افزود: استان فارس بر اساس آمار گمرک‌ایران  در صنعت غذا و کشاورزی  بعد از خراسان رضوی رتبه ۲ کشور را دارد.وی گفت : آموزش باید  رکن اساسی و اول در صنعت کشاورزی باشد و  باید از روش های نوینداستفاوه شود و از وظائف مدیران‌ جهاد کشاورزی شهرستان است که آموزش را اجرا ننمایند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید داشت که باید در کشاورزی به تولید پایدار برسیم، صنعت غذایی نباید متکی به اقلیم باشد و ارزش افزوده این حوزه باید شامل کشاورزان گردد. وی درباره به کارگیری نیروهای تحصیلکرده گفت: علاوه بر ضرورت آنان در آزمون استخدام تلاش براین است که به کارگیری نیروهای بومی در اولویت قرار گیرد.

دکتر صادقی ضمن تاکید مجدد بر تدوین برنامه ها، چند نکته شامل: احترام به بهره برداران و مسئولین،اجرای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی، گزارش برنامه ها به مدیران مافوق،استفاده از نیروهای باتجربه شهرستان، شنیدن به انتقادات و پیشنهادات، شفافیت در کارها و پاسخگو بودن را به مدیر جهاد کشاورزی شهرستان توصیه کرد.

شریفی مسئول دفتر نماینده نیز  طی سخنانی کوتاه آمادگی خود را  جهت همکاری  با جهاد کشاورزی اعلام‌نمودند. 

علی اصغر علی پور فرماندار اوز ضمن سپاسگزاری از مدیریت جهاد کشاورزی استان و معاونین به شهرستان اوز و تقدیر از خدمات مهندس مظفری رئیس جهاد کشاورزی لارستان و مهندس نظام پور سرپرست نمایندگی جهاد کشاورزی اوز بر ارائه تسهیلات، خدمات و آموزش به بهره برداران تاکید داشت و خواستار آن شد پس از استقرار مدیریت برای راه اندازی مراکز ترویج، تجهیز، تامین نیروی انسانی و تجهیزات جهاد کشاورزی اقدام شود تا توسعه کشاورزی و استفاده از پتانسیل های شهرستان محقق شود.

مهندس ارغون مشاور مدیر کل جهاد کشاورزی استان، اوز را از لحاظ موقعیت استراتژیک و پتانسیل هایی که دارد به ویژه برای توسعه صنایع تبدیلی خوب ارزیابی کرد و افزود: سازمان برنامه محور است و برنامه های ارائه شده در حوزه های تخصصی بررسی و تصمیم گیری می شود.

مهندس نظام پور سرپرست نمایندگی جهاد کشاورزی اوز، ضمن تشکر از مردمان نجیب شهرستان و عبدالرحمن حاجی زادگان و محمد علی انگاشته در اختصاص منزل مسکونی و خودرو به جهاد کشاورزی از فعالیت ۲۹ ماه خود دراین نمایندگی گزارشی ارائه داد و آمارها حوزه کشاورزی را تکمیل کرد و در پایان از مردم و مسئولین حلالیت طلبید.

پس از قرائت حکم انتصاب حسین وطن دوست به عنوان سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان اوز توسط مهندس ارغون مشاور مدیرکل استان و تاکید بر اجرای برنامه های وزارت جهاد کشاورزی حکم و پیوست آن تقدیم شد.

حسین وطن دوست در سخنان کوتاهی گفت:  امیدوارم با اجرای برنامه های مد نظر سازمان بتوانم کارنامه قابل قبولی از خود ارائه دهم.

حسین وطن دوست متولد ۱۳۵۷در فراشبند است. تحصیلات کارشناسی ارشد زراعت دارد. متاهل و دارای ۲ فرزند است و از سال ۱۳۸۰ سابقه خدمت دارد و ۸ سال اخیر به عنوان رئیس اداره تولیدات گیاهی فراشبند مشغول به خدمت بوده است.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

۱۳۹۹/۰۶/۱۸

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، سرپرست موقت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان شد.
در مراسمی با حضور جلیل حسنی معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان، غلامرضا یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع فرهنگ و ارشاد فارس، جمعی از هنرمندان و خبرنگاران شهرستان، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، سرپرست موقت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان شد.
 به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان، در این مراسم فرماندار ویژه لارستان ضمن تقدیر و تشکر از مجید حجتی رئیس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان در سخنانی با بیان اینکه منطقه لارستان بزرگ دارای هنرمندان توانمند و قدری است که هر کدامشان در موضوعات مختلف نقش آفرینی می کنند و در میادین مختلف فرهنگی و هنری می درخشند، خواستار این شد که به این منطقه توجه جدی تر شود. همچنین پیگیری شود که مأموریت مجید حجتی رییس سابق، از وزارت آموزش و پرورش به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تمدید، تا دغدغه تمامی هنرمندان، خبرنگاران، اصحاب رسانه و مسئولین این شهرستان پایان یابد و مجددا شاهد حضور حجتی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلایم لارستان باشیم.
وی ضمن خوش آمد گویی و تشکر از آقای مهدی امید بخش معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان که این مسئولیت خطیر را پذیرفته اند، و برای مدتی عهده دار سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی می شوند؛ تصریح کرد: می‌توان از ظرفیت و تجربیات ایشان در جهت توسعه و رونق فرهنگی شهرستان استفاده کرد، چون آقای امید بخش معاونت هنری و فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس را در کارنامه خود دارد.
 معاون استاندار فارس با بیان اینکه منطقه لارستان وسیع و دارای پتانسیل‌های گسترده‌ای در حوزه‌های فرهنگی و هنری است و در این راستا احساس مسئولیت آحاد مردم و مشارکت جویی آنان به خصوص در مسائل فرهنگی و اجتماعی بالا و از جایگاه ویژه ای برخوردار است و هنرمندان زیادی در این شهرستان در قالب های متعدد مشغول فعالیت هستند؛ خواستار، حضور یک نیروی دائم، توانمند، قدر، باتجربه و با اولویت بومی برای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان شد.
در ادامه حکم آقای مهدی امید بخش بعنوان سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان به وی تقدیم شد.
پیش از این یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع فرهنگ و ارشاد فارس و حمید منشی مدیر مسئول و سردبیر آفتاب لارستان نیز به نمایندگی از هنرمندان و اصحاب رسانه نیز مواردی را مطرح کردند.
 گفتنی است مهدی امیدبخش دارای کارشناسی ارشد باستان شناسی است که ۲۰ سال سابقه خدمت در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دارد و پیش از این نیز معاون هنری اداره کل بوده و هم اکنون نیز معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس را عهده دار می باشد.

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

شهرهای راه‌یافته به مرحله نهایی شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر مشخص شدند

دبیر اجرایی انتخاب شهرهای خلاق فرهنگ و هنر از راهیابی 129 شهر به مرحله نهایی این طرح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقل از دبیرخانه شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر، ابراهیم حیدری از داوری آثار دریافتی و انتخاب شهرهای مرحله نهایی از میان ۳۶۷ شهر مشارکت کننده در این طرح خبر داد و گفت: پس از اعلام فراخوان در تابستان ۱۳۹۸ و اعلام آمادگی ۳۶۷ شهر برای مشارکت در این طرح. کارگاه‌های آموزشی برنامه‌نویسی فرهنگی و هنری با حضور نمایندگان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی ، شهرداری هر شهر و رئیس انجمن فرهنگی و هنری همه شهرهای شرکت کننده در ۳۱ مرکز استان با بیش از 2400ساعت برای 1200 نفر برگزار شد. پس از برگزاری کارگاه‌ها شهرها برنامه‌های خود را همراه با مستندات به دبیرخانه مرکزی در تهران ارسال کردند که پس از چند مرحله داوری 129 شهر در نه حوزه موضوعی به مرحله نهایی راه یافتند

 

17 شهر در حوزه موضوعی موسیقی، 27 شهر در حوزه موضوعی ادبیات،18 شهر در حوزه موضوعی صنایع‌دستی و سنتی، 3 شهر در حوزه موضوعی چاپ و بسته‌بندی، 8 شهر در حوزه موضوعی مد و لباس10 شهر در حوزه موضوعی سینما، 22 شهر در حوزه موضوعی هنرهای تجسمی، 4 شهر در حوزه موضوعی رسانه و مطبوعات و 20 شهر در حوزه موضوعی هنرهای نمایشی.

 

 توجه به ظرفیت‌های بومی، محلی، ملی و ارزش‌های دینی در طراحی و اجرای برنامه‌ها. تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ و هنر شهر. مشارکت مردمی و فعالان حوزه فرهنگ و هنر و پشتیبانی شرکت‌های بزرگ تجاری، کارخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای تأمین هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری در تدوین و اجرای برنامه‌ها. خلاقیت و نوآوری در برنامه‌ها؛  توجه به زیرساخت‌های فرهنگی و هنری قابلیت و ضمانت اجرایی ، پیشینه و سوابق هر شهر در حوزه مربوطه از مهم‌ترین شاخص های های هیئت‌داوران برای انتخاب شهرهای خلاق فرهنگ و هنر بود

 

لازم به ذکر است که شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر عنوان طرحی برای شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در شهرها و مناطق جغرافیایی ایران با نگاه آمایش سرزمینی و ایجاد شبکه‌هایی برای تعریف همکاری‌ها و برنامه‌های مشترک میان آن‌ها است. این طرح با محوریت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت نهادها و دستگاه‌های فعال فرهنگی و هنری در حوزه شهری از جمله سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و کمیسیون ملی یونسکو در حال اجراست.

 

برای مشاهده لیست شهرهای راه‌یافته اینجا را کلیک کنید. 

  • مرتضی اسماعیلی
  • ۰
  • ۰

جناب آقای حاج عبدالعزیز خضری ریاست محترم‌ دانشگاه آزاد اسلامی اوز

بدینوسیله پایگاه اطلاع رسانی مربوطی کهنه درگذشت  مرحومه شهربانو فقیهی مادرخانم محترمتان را به حضرتعالی و خانواده  محترمتان  تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال طول عمر و سلامتی  برای  شما و خانواده محترمتان  همراه با صبر وشکیبایی آرزومندیم.  خداوند روح مرحومه مغفوره را غریق رحمت ابدی خویش گرداند.

  • مرتضی اسماعیلی